ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 zaten denettirmeden almaya niyetim pek yok. denettirdiğimde eğer onlarda fps çok daha iiyse benim güç kaynağında sıkıntı var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 işte 3d mark sonucum.. amd 2,6 ghz çift çekirdek, 4gb ram ile bu sonuc az deil mi? eğer az ise ekran kartı yada power supp da sorun var. pow.sup : 430 W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 4850 min. 450w tavsiye ediyor ATI. puan da baya azmış. psundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yarın psu değiştiricem eğer hala devam ederse sorun kartta.. uuzn zamandır almak istiodum psu bahane oldu. 600 W tagan güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 psu ile alakası olmazki. bi kart ya çalışır ya çalışmaz elektirik yetiyosa bildiğim kadarıyla. psu yetmediği durumlardada resetlenmeler falan oluyo sanırım fps düşüklüğü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Evet psu yetmeyince resetleme olur fps düşümü olması mantıklı değil. Hani kartın belki özel bir yapısı vardır diyecem de bitaraflarımdan sallamış olacam hiç sanmıyorum. Ayrıca 600w tagan da çok fazla 500w kaliteli bişe kesinlikle yeterli 550w lc-power kullanıyorum ben hiç sorun yaşamıyorum aynı kart ile. Tabi ileriye dönük bişe için alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bu arada ohyeah o kartı nerden aldın? bide iceq4 demi (4850 için başka modeli de yok galiba zaten). En son performans testlerine baktım da normal 4850lere deliler gibi fark atıyor kart. 4870lerede bayağı yakın. bende his iceq4 almayı düşünüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 normal 4850'lere deliler gibi fark atamaz cunku tek farklı yanı sogutucusu. kartın fazla ısınmasını engeller, bu da guvende hissettirir. degisecek fps cok buyuk olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 çekirdek hızı da arttırılmış iceq4 versiyonunda. deliler gibi fark atıyor derken başka bir 4850'ye göre dedim zaten :) yoksa 4870x2 ile kafa kafaya gittiği fln yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fps düşüklüğü voltajın yetmediği yerde de olabilir. psu bu yuzden sıkıntı yaratabilir. kaldı ki 430 * 0,8 = 345 W gibi bi sonuc cıkar . bu da yeterli olmayabilir. tabi ekran kartında da sıkıntı olması çok muhtemel. kartı exe den aldım kadıkçy istanbuldan. bu sürümlerde sıkıntı çok çıkıyormuş. arkadaşımın da başına gelmiş aynı modelden bi sorun. gidip değiştirmekten başka bi çare yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar