khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fenerbahce seyircisi bitmis stadtan ses cıkmıyor bu ne yahu aziz yıldırım resmen bitirmis taraftarı bir avuç taraftar bağırıyor geri kalan çekirdekçi tayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ulan yeter bizim butun faullere sarı kart werio adam ustuste 2 3 faul yapıo hiç bişi yok. sinir etti hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 E hadi Selçuk. diyesi geliyor insanın.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 futbolcularda ruh yoktu, seyircide de ruh kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Normal. Takimda ruh da yok, teknik direktor de benim fikrim. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 abi ne ruhu kalsın ya. ben nası gazdım istanbula geliyorum bu sene bütün maçlara gidicem holey holey bağırcam diye. yeminlen bende bile istek mistek kalmadı. hayır futbolcularda ufacık bir hırs mırs yok ki kaybetmelerini kötü oynamalarını geçtim yani. allah belanızı vermesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 volkan? kaptan? omfglol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 YOK ARTIK ALEX CIKTI BURAK GIRDI LAAAAAAAANNN COCUUMU KESERİM LAN!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 şaka gibi abi şu fenerin orta sahasında ben oynasam daha yararlı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gecen seneki maldonado'nun en iyi oldugu bi takım haline gelmis fb, gerisini siz dusunun artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 alex sakatlığı nüksetmiş ondan çıkmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya tmm cıktı alex sakat falan lan aragones cıkar alexi sok ugur boralı emre alexin yerine geçsin ugurda solda oynası BURAK KIM LAN!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 khala said: şaka gibi abi şu fenerin orta sahasında ben oynasam daha yararlı olurum Dogru hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 maldonado'ya bak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 atıyodu kiev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fener son saniyede bi gol atsın da aragones ile bi 5-6 hafta daha devam etsinler. kadıkoy'de biz yenince gonderirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 takımın basında volkan olsa bile gs bizi kadıkoyde yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yenmekten beter ederiz, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 en son ne zmn yendiniz kadıkoyde de bu kdr emin konusuosun ben onu anlamadım. çok açık açık bişi war gs'nin kadıkoy'e fobisi war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 arsenal fenerbahçe maçında şenlik olur eğer fener böyle oynamaya devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya ne fobisi adamlar takır takır oynuyo bi de bize bak. gs dağıtır bizi kadıköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 haeyayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 khala said: arsenal fenerbahçe maçında şenlik olur eğer fener böyle oynamaya devam ederse. +1 cok fena şeyler olur işte ozmn aziz iner sahaya aragonesin suratına tukurur takımı kapatır gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 mokoko said: en son ne zmn yendiniz kadıkoyde de bu kdr emin konusuosun ben onu anlamadım. çok açık açık bişi war gs'nin kadıkoy'e fobisi war. en son ne zaman berabere bitmisti bizim macımız gecen seneden once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 kaç ksç maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar