Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi bu adam kim ya! Birden türedi bu. Adam komplo teorisi konusunda benle yarışa bilecek tek adam. Bu adamdan kurtulmalıyım kimse benden daha komplo teorisyeni olamaz. Örneğin Ahmet Çakar vardı, Şimdi yok. Bu adam da böyle devam eerse sonunu iyi görmüyorum.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Adı serhatmış gıcık oldum ben buna sinsi sinsi köşesinde duruyo aniden lafa giriyo. Bi de bi çamur, bi çamur. Aha samet geliyo dedi kardeşi bıyık altından gülüyo.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Starın spor genel müdürü yanılmıyosam. Bir de rating için öyle davranması lazım yoksa kimse izlemez onların bıdıbıdı konuşmalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 o adama karşısındaki kişi sert bi yanıt verince suratındaki ifade MÜKEMMEL oluyor. afallıyo böyle bi an şok ve blok oluyo kalıyo falan.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar