Redogski Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 geçen götürdüm aracı vize için. kontrole girdi fln. 2 tane ağır kusur olduğundan vize vermediler araca.onları yaptırıp gidicem şimdi.yaptırıcamda o 2 şeyi yaptırmak 600ytl gibi bişey. 1. kusur: sol farın camı sararmıştı işte ışığı fln dağıtıyomuş tam çalışmıyomuş fln filan o değişecek sordum fiyatı 250 ytl. 2. kusur: son susturucu çürümüş o değişecek oda 350 ytl. şimdi ben far için şey düşündüm kendim kırsam farı kaza olmuş süsü versem kaskodan alsam parayı mantıklı bişey yapmış olurmuyum?(kaskonun hasarsızlığı bozulacak) susturucu içinde orjinal astra susturucusu taktırmayım diye düşündüm. belki daha uygun fiyata orjinal opel kalitesinde bişeyler bulurmuyum? veya 350 ytlye taktıracağım diğer egzozlar opelinkinden daha iyi mi olur? bu son susturucu piyasasından haberim yok nedir durum onu merak ettim? çok kuralsız devrik cümleler sonunda inş anlamışsınızdır derdimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 fara taş geldi dersen hasarsızlık bozulmuyor. susturucuyuda egzozculara yaptırıyoruz biz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 susturucuyu yaptırıyoruz derken değişmeden hallolabilecek bişey mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ya sana denk gelmiş. Birkez daha götür bu sefer başka sıraya gir :) Benim arabada kaputu aç, bagajı aç, tamam geç dediler sıra dahil 1 saatte tamamladım oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 muayene muhabbeti özelleşti ama artık detaylı bakıyorlar. bi bak sitesine istersen :D http://www.tuvturk.com.tr/ adamlar ciddi yapıyo işi.eskiden senin dediğin gibiydi. hatta ben ilk defa götürmüştüm şaşırmıştım ne gerek var lan böyle şeye diye boşuna zahmet diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Redogski said: muayene muhabbeti özelleşti ama artık detaylı bakıyorlar. bi bak sitesine istersen :D http://www.tuvturk.com.tr/ adamlar ciddi yapıyo işi.eskiden senin dediğin gibiydi. hatta ben ilk defa götürmüştüm şaşırmıştım ne gerek var lan böyle şeye diye boşuna zahmet diye :D Yoooo.. Özelleştikten sonra üç farklı araba götürdüm. Aynı adamlar, aynı mekan hala, sadece tabela değişik. Hepsinde de "Bagajı aç, trafik seti, far yak, frene bas, motor/şasi numarası nerede bunun, devam et hadeee" şeklindeydi. Bir keresinde Volvo için "Farlarını söndür bunun!" diye münakaşa etmemiz de cabası! (Bilmeyen varsa Volvoların fabrika çıkışı farlarını söndürmek mümkün değil, ancak parka alınıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ben 2 ay falan önce yaptırdım aynen anlattığım gibi oldu. TüvTürk daha yapılanmasını tamamlamadı diye biliyorum özel muayene merkezleri yapıyorlar diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yok tuvturk e yaptırdım işte. izmirde 3 tane istasyonu var. istanbulda daha açmamışlar nedense baktımda şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kaşınmışsın aga sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Selam, Yaşasın paslanmaz egzoz sistemi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 izmir'e alman bir firma bakıyo ondan ama nasıl, işin usta değiller açıkçası bizde transporter var, onun farları önündeki yolcuyu rahatsız etmesin diye aşağı yukarı ayarlanabiliyor, neyse adam bunun farlar çok aşağıda diye hafif kusur yazmış tabi en son haberimiz oldu durumdan ama geçti muayeneyi laf etmedik geçtik gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar