Apis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Efendim nedir bu? Bir zat (hafif kırık olduğun düşünmekteyim kendisinin)2002 yılından beri hemen hemen hergün lego karakterler ve arkaplanlar kullanarak başta Star Wars-Star Trek-Battlestar Galactica olmak üzere hertürlü bilimkurguya göndermeleri olan bir foto-roman çıkartıyor.;Linkide bu. Evet kısa bir tanıtım oldu, fark ettim ama özet bu. Tavsiyedir, bir göz atınız. Ha; burayada bir kare koyuyorum ama sadece neye benzediğini göstersin diye. Yoksa öncesini bilmeden çok birşey ifade etmiyor. Edit: Ki zaten o da nedense çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 biraz okudum başta güzel, çok çok güzel bir ana fikir ama tek konuya odaklanmaması çok büyük bir potansiyeli harcamış gibime geldi. her sayfada önceki ile bağlantısız bir parodi var ve bu da zaten bir süreklilik hissi sağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar