Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi bende niye kapali değil ya üff = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek said: E bu ne sadece mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazıyor? ne karar var ne mahkeme var? Allah bizzat kendi elleriyle kapadı heralde =/ bildigim kadarıyla ilk basta sikayet edilince tedbir diye kapatılıyor sonra mahkemesi sonuçlanana kadar böyle kapalı kalıyor. internet anayasası cidden çok saçma,ne desem anlamsız kalıyor akıl-dışı.sen bir tanesini yasaklarsın insanlar gider bin tane daha alternatifini öğrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sir Clexcier said: abi bende niye kapali değil ya üff = ( dns ayarını değiştirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Estel_Anorien said: daha önce dedim yine diyorum. facebook'u da kapatıverseler sorun çözülecek. ancak o zaman millet ayaklanır. ekşinin işsizleri de mücadele verir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dns le giriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ardeth said: bence bizim forumu üye olmayan insanların erişimine kapatıp, yeni üye almayalım sdsfasd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aket-Atum said: Sir Clexcier said: abi bende niye kapali değil ya üff = ( dns ayarını değiştirmişsin. cık 4.2.2.1 4.2.2.2 ydi otoya aldim hala açik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sir Clexcier said: Aket-Atum said: Sir Clexcier said: abi bende niye kapali değil ya üff = ( dns ayarını değiştirmişsin. cık 4.2.2.1 4.2.2.2 ydi otoya aldim hala açik Restart at ondan sonra gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 dns e dokunmadım ama bnde de acılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Artık açıldı, sabah ilk sayfada verdiğim resim vardı, şu an açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben kablo internet kullanıcısıyım.. dns fln ayar verme yok bende. ama sozluk.sourtiems.org yazınca girebiliyiroum.. s,özlüğün başka bir domain adı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 an itibariyle erisiliyor ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 acıldı tekrar 3 saat flm kapatıldı sonra tekrar acıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 facebooku da kapatsınlar ne de olsa sanal kerane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 neden kapanmış ki (gerçi şimdi 700m$lık yardımın kongreden geçmemesi daha çok önemli geliyor bana ama merak ettim diğer taraftan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Başlığı görünce inme iniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bu arada yazar alımları açık mı ekşide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aciliyor dns ayarida degistirmedim iyimis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 _Mikael_ said: Bu arada yazar alımları açık mı ekşide? Hocam onu bilmemde sittiiğin senedir Çaylağız. Ya atsınlar siteden ya da alsınlar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar