Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kendime bir müzik çalar arıyordum ama psp nin özelliklerini görünce kendime birde oyun konsolu+mp3 edineyim dedim. Değer mi, değmez mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? Eğer değer diyorsanız nelere dikkat etmem gerekir, nereden alınır ve en iyi fiyatı nedir bu meretin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 psp slim vardı, sattım. hiç mp3 player olarak kullanmadım, pek güzel olacağını sanmıyorum, çok büyük çünkü. ama "her zaman yanımda kocaman çanta taşıyorum, hem film de izlerim ki ben bununla" dersen güzel olur tabi. oyun çok fazla oynamıyosan (otobüste metroda okulda işte tuvalette) müzik amacıyla almanı tavsiye etmem, bi süre sonra yanında taşımak işkence haline gelir. 4 ay kadar önce yazıcıoğlundan 350ytl'ye sıfır, cracklenmiş, 4gb memory stick ile birlikte aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar