Moncain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bende her saveden en geç 1 dk sonra takılıyor.Bazen zor görevleri yaptıktan sonra saveleyemeden takılıyor kafayı yedittiriyor.İşletim sistemim Win XP.Bu belaya çare yamanın adresini biliyorsanız yazarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Benimde winxp takılmıyor konfigini yazsana , birşeyelr çakışıyor olmalı[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 1.1 yamasını da yükleyemedim.Yüklüyorum ama oyun açılmıyor.Sadece crack yapmadan yüklenebiliyor yama.Fakat zor zahmet yüklüyorsun bu seferde crack istiyor.Yamadan sonra bi de crack yapıyorsun bu sefer loading de takılıyor.Çok ilginç durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bi www.gta3efsanesi.com a bakıver.Xp patchi olacaktı.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yamalı vicecity.exe crakini bulmak lazım[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 win2k rulazz hiç bir sorun yaşamazsınız hiç bir oyunda tabi ki service pack 3 le :)[hline]www.alternate-pk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bu sorun bendede var acaba çözümü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar