MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bu oyun kıtlığında perşembe gecesinden başlamak üzere bu oyunu single playerına el attım tekrar hayvanımı eğittim gerekli yerlerde gerekli şeyleri yapmayı öğrendi falan hesaba katmadığım bişi vardı. Benim köyleri elegeçirmek için kullandığım fireball miracle'ını fazla kullandım ve insanlar tapınmaktan öldü. Şimdi single player bu böyle de bırakamam ki 3 şehirde toplam 10 adam varsa iyi gene. işin komik yanı 3 şehirde toplam 1 kadın var. Direk damızlık oldu kadın ve kötü yanıysa 9 ayda bir doğuruyor. Haliyle bu hızla population artmıyo. E population artmayınca miracle oluşmuyor miracle oluşmayonca da şehir ele geçiremiyorum şehir ele geçiremeyince de.....eah yeter be![signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kadını miracle et herkezle sevişcek fahişe :P erkeği miracle yap bütün erkekleri yap[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ben 4. bölümü tek adamla bitirmiştim hem de adam yani doğurma şansı hiç yok kadın olsa gene bi derece[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yaa benim hayvan multiplayer oynadiktan sonra kayboluyordu singledan o yüzden bu güne kadar 2. bölümü geçemedim :P Hoşlandığım bi şey değildir ama sana yapacak başka birşey düşmüyor: bulabilirsen trainer kullan[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ap'![signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 25 Nisan 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar