MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Varmı deneme şansı olan ? Dizeli nasıldır[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Dizeli daha gelmedi ki benzinliler var sadece[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Daha yuzunu qormedım o arabanın...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 wala bu gün dizel bi fiat almera mıdır ondan kullandım yani virajlı yollarda iide gerisi felaket yürümüyo araba be selektör yapan yapana kamyonları geçemicek nerdeyse o yüzden dizelden soğudum şimdi konuyla ne alaka bende bilmiyom benzinli al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 performansı yüksek bir arabaya benziyor[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hangi performans bende 2004 golf 4 var ama bi performans göremiyorum yeni golfede bindik de tık yok yani :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 boojack dış görünüşe göre yorum yapmış eskisi daha hantal görünüyordu o yuzden öyle düşündü herhal :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sonramı çıkacak dizelleri[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ya bende golf war eskisi 100 bg. Performansı ii baya memnunum. Yeni gelen golflerin çoğu dikkat ederseniz hep trendline ,primeline. Jantlardan anlıosn zaten. Yeni golf fsi olacaksa alırsın bence yoksa 1.6 motor seçeneği eskisinden bi farkı olmayan golf 5 i cazip kılmıo.Seneye filan belki TDI lar çıkar önce bunlar satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hergün okula gidilip gelindiği için baya yol yani öğrenciyiz (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 330d ile paristen istanbula 3 depo ile geldim :) o zamandan beri dizel arabanin süper olduğu kanısındayım. İstanbul-izmir-manisa yolunu 320ci ile 2 depo benzin harcayarak geldim. aradaki farkı siz bulun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Golf 1.9 TDI ların 2 versiyonu var birisi 90 beygir diğeri 130 beygir. 130 beygirlik olanı passatı bile uçuruyo aynı motor golfde daha iyi performans vereceği kanısına varabiliriz hafif olduğunu varsayarsak.. Bence arabayı uzun yıllar kullanıcaksanız TDI almak mantıklı ama örnein 2-3 yıl kullanıp değiştirmeyi düşünüyorsanız çok gereksiz. Zaten Dizel araba alırken bi ton ek ücret ödeniyo bir başka deyişle dizeller zaten pahalı. Benzine vereceğin parayı arabayı alırken zaten vermiş oluyosun aradaki 3-5 milyarlık dizel farkını kaç yılda çıkarırsın da daha uzun yıllar o arabayı kullanırsın ki? Benzin-Mazot=X dersek Üç beş milyarı X e böler isek ciddi bi Yakıt çıkar buda Kilometre demektir. Okadar kilometre yapmış arabayı satıp değiştirmek bana daha mantıklı geliyo. Daha uzun yıllar kullanıp çıkarıcağı masraflarıda üstlenmektense... Birde dizel motorlar genellikle büyük oluyor örneğin Golfe 1.6 benzinli motor takılırken 1.9 dizel motor takılıyor. Buda aynı zamanda yıllık vergi demek. Birde 3000 motor dizel arabadan bahsederseniz Türkiyede eşek yüküyle vergi demektir bu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Tamam 1.9 dizelle 1.6 yı anca yakalıyom devlet kardeş vergiden düş diyemiceksen söylediklerim geçerlidir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Golf 5 e fsi 1.6'ya bindim çok komforlu ve atak bi arabaya benziyor.kalkışlarda yalnız arabanın önü öyle bi kalkıyoki görmedim ben başka arabada yolu göremiyosun neredeyse araba şahlanınca camdan gokyuzu görünüyo :P neden öyle bende anlamış değilim.sanırım süspansiyon çok yumuşak. ama ne motor sesi ne yol sesi hiç bişi yok arabada ben tavsiye ederim. Dizel versiyonları temmuzda gelecekmiş diye duydum. öğrenciye değil herkese dizel araba uyar.avrupada %60 dizel araba satılıyor. ha avrupadaki dizel kalitesi türkiyede yok tabi ama yavas yavas gelişiyo bizdede dizel kalitesi.bakın reklamlara görüsünüz :) ed,t:yanlız-yalnız editi[/b][signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com [Bu mesaj Fistan tarafından 06 Nisan 2004 08:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 türkiye'de henüz tam olarak kaliteli bir yakıt sistemi kurulamadığından dizel motorlar özellikle tdi motorlar çok fazla sorun çıkartıyorlar benim bi motor ustam var "abi dizel motorlar çıktıda ancak öyle ayakta duruyoruz 100,000 dedimi motoru kucağına alan gelio" diyor. bu bütün modeller için malesef geçerli mercedes vitodan passat'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Abi Yurt dşında olur ama Türkiyede kolaydan %60 binek dizel olmaz Hem vergi var hemde dediğiniz gibi mazot kalitesi yeterli değil pis, sulu, katkılı..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 2000 model 1.9TDI golf um var 265.000 km de. hiçbir sorunu yok henüz. motor falan değişmedi.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 07 Nisan 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj malsahibi tarafından 07 Nisan 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 265.00 helal valla naptın be 4 senede dünayımımı gezdin :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bizim 96 626 bile 135.000km de oha yani 4 senede 265bin helal diyorum. gerçi biz arabayı aldıgımızda 98 de 25.000km deydi. 6 yılda 110.000 yapmışız senede 20.000 falanda siz ne yaptınız hocam öyle senede 60.000km ?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bence dizel öğrenci adama daha iyi gider Ben golfun tasarımını severim ama wv lerin çoğu çok dar[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Oha tepkisi werdm bende 265.000 km nedemek yaf? Bak senin için dizel olması avantajlı işte anlatmak istediğim buydu =)) Kutluyorum taksiyemi çıkardınız ne ettiniz[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ne dış görünümü güzel, nede kendisi bence..[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi dizel araba rahatsiz edici birsey, cami aciyosun massey ferguson traktor gibi ses geliyo arabadan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Öyle demeyin. Şehir içinde çok rahat dizeller. Tamam kamyon sesi çıkartıyor (rölantideki tıkırtı klasiktir gerisi motorun çalışmasına ve izolasyona bakar) ama düşük devirde ara hızlanmalar benzinliye oranla özellikle yüksek viteslerde daha rahat... Hem maksat ekonomik kullanım değil mi. Oturup dizelle de paso yardırılmıyacak ya... Tıpış tıpış gezecen cebin de yanmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yeni dizellerde özelliklede wv mercedes lerde hiçde öyle traktör sesi falan yok mis gibi araba sallamayın hemen[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar