Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Golf

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

• Admin
boojack dış görünüşe göre yorum yapmış
eskisi daha hantal görünüyordu o yuzden öyle düşündü herhal :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende golf war eskisi 100 bg. Performansı ii baya memnunum. Yeni gelen golflerin çoğu dikkat ederseniz hep trendline ,primeline. Jantlardan anlıosn zaten. Yeni golf fsi olacaksa alırsın bence yoksa 1.6 motor seçeneği eskisinden bi farkı olmayan golf 5 i cazip kılmıo.Seneye filan belki TDI lar çıkar önce bunlar satılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Golf 1.9 TDI ların 2 versiyonu var birisi 90 beygir diğeri 130 beygir.
130 beygirlik olanı passatı bile uçuruyo aynı motor golfde daha iyi performans vereceği kanısına varabiliriz hafif olduğunu varsayarsak..

Bence arabayı uzun yıllar kullanıcaksanız TDI almak mantıklı ama örnein 2-3 yıl kullanıp değiştirmeyi düşünüyorsanız çok gereksiz. Zaten Dizel araba alırken bi ton ek ücret ödeniyo bir başka deyişle dizeller zaten pahalı. Benzine vereceğin parayı arabayı alırken zaten vermiş oluyosun aradaki 3-5 milyarlık dizel farkını kaç yılda çıkarırsın da daha uzun yıllar o arabayı kullanırsın ki? Benzin-Mazot=X dersek Üç beş milyarı X e böler isek ciddi bi Yakıt çıkar buda Kilometre demektir. Okadar kilometre yapmış arabayı satıp değiştirmek bana daha mantıklı geliyo. Daha uzun yıllar kullanıp çıkarıcağı masraflarıda üstlenmektense...

Birde dizel motorlar genellikle büyük oluyor örneğin Golfe 1.6 benzinli motor takılırken 1.9 dizel motor takılıyor.
Buda aynı zamanda yıllık vergi demek. Birde 3000 motor dizel arabadan bahsederseniz Türkiyede eşek yüküyle vergi demektir bu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

Golf 5 e fsi 1.6'ya bindim çok komforlu ve atak bi arabaya benziyor.kalkışlarda yalnız arabanın önü öyle bi kalkıyoki görmedim ben başka arabada yolu göremiyosun neredeyse araba şahlanınca camdan gokyuzu görünüyo :P
neden öyle bende anlamış değilim.sanırım süspansiyon çok yumuşak.
ama ne motor sesi ne yol sesi hiç bişi yok arabada ben tavsiye ederim.
Dizel versiyonları temmuzda gelecekmiş diye duydum.
öğrenciye değil herkese dizel araba uyar.avrupada %60 dizel araba satılıyor.
ha avrupadaki dizel kalitesi türkiyede yok tabi ama yavas yavas gelişiyo bizdede dizel kalitesi.bakın reklamlara görüsünüz :)

ed,t:yanlız-yalnız editi[/b][signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com

[Bu mesaj Fistan tarafından 06 Nisan 2004 08:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de henüz tam olarak kaliteli bir yakıt sistemi kurulamadığından dizel motorlar özellikle tdi motorlar çok fazla sorun çıkartıyorlar benim bi motor ustam var "abi dizel motorlar çıktıda ancak öyle ayakta duruyoruz 100,000 dedimi motoru kucağına alan gelio" diyor. bu bütün modeller için malesef geçerli mercedes vitodan passat'a kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

2000 model 1.9TDI golf um var
265.000 km de. hiçbir sorunu yok henüz.
motor falan değişmedi.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN

[Bu mesaj malsahibi tarafından 07 Nisan 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj malsahibi tarafından 07 Nisan 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle demeyin. Şehir içinde çok rahat dizeller. Tamam kamyon sesi çıkartıyor (rölantideki tıkırtı klasiktir gerisi motorun çalışmasına ve izolasyona bakar) ama düşük devirde ara hızlanmalar benzinliye oranla özellikle yüksek viteslerde daha rahat...

Hem maksat ekonomik kullanım değil mi. Oturup dizelle de paso yardırılmıyacak ya... Tıpış tıpış gezecen cebin de yanmayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...