miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 merhaba,acaba oyunda itemler harıcınde lvl alınca belli statlarıda kendımız artırabılıyormuyuz?gördüğüm kadarıyla sadece yeni skiller öğrenebılıyoruz vendordan.bundan baska lvl aldıkça öğrenecegımız yada artırabıldıgımız stat veya taktık varmı?renown taktıkler varmıs ama nerden alacagımızı bulamadım henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 renown trainerlarda renown pointlerle statlar dahil bi çok upgrade yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 miyaw33 said: lvl alınca belli statlarıda kendımız artırabılıyormuyuz? Diablo gibi birşey yok, sorunu doğru anladıysam. Statlar kendi artar level aldıkça. Mastery puanını biz dağıtabiliyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 renown var iste stat arttirmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Tamam da o başka soru başka. "Level aldınız, 5 stat puanınız daha oldu, gönlünüzce dağıtın" gibi bir sistem yok onu diyorum ben, soruyu böyle anladım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 oyle yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar