Wrapper Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Erutanin Level.scp sini koyuorum .level yaziorum ama cıkmıor neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Uzantısı Scp yapamamış olabilirsin...onun dışında bi problem olabilcegini sanmıyorum ha var scp nin bozuk olması :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ehehe teşekkur indirdiğin için events eklemen lazım başta [EVENTS e_exp] ON=@CLICK VAR.X= /100> IF !(0) VAR.X=1 ENDIF MESSAGE=(Level: >) bu event varya bunu spheretables.scp in en alta on=@login src.events e_exp yap olur yada oyundaysan .events e_exp yaz olur[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Nisan 2004 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tek tek events leri ekliceksin :) ama eklemesende .level yazdiginda menu cikmasi lazim ama eventsleri eklemessen monster lari kestiginde experience alamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Çocuğu hevesini kaçirmayin events filan :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ya ama baska level scplerini indiordum .level yazinca cıkıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 o zaman başkalarını indir.Niye bunu kullanmakta ırsar ediyosun ?[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 .level oldu erutanin eventsi [EVENTS e_exp] ON=@CLICK VAR.X= /100> IF !(0) VAR.X=1 ENDIF MESSAGE=(Level: >) bunu skelton archerin altina ekledim exp vermio ne iş_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 UP!! Yardim eden yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 HELPPPPP!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 onu eklersen sadece .level komutunu çalıştırır ehehe eğer yaratıklardan xp almak istiyorsan... ohooooo sen bak kısayoldan şöyle yap i_stone_level ona 2 tıklayınca level events ını alıyorsun =) unutmuşum bende eğer xp almasını istiyorsan şunu şettir ON=@DEATH VAR.OLD_ACT= VAR.X1= /2> + /3> VAR.X= }> SRC.ACT.f_experience ACT= VAR.X1= herhangi bir yaratığın on=@Create hede hödö ON=@DEATH VAR.OLD_ACT= VAR.X1= /2> + /3> VAR.X= }> SRC.ACT.f_experience ACT= VAR.X1= böyle olcak kolay gelsin =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 playerlada .level islemior ama herangi kaydedilmis bir dosyaya aynen sunu yaziorum. [plevel 1] LEVEL AMA olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 arkadaşım... .add i_stone_level yaz herhangi biyere koy sonra 2 tıkla ona level eventini alcaksın... bu sana yetecek :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar