Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yav şimdi 2 pc var odada 1 tane usb wireless var, bana takılı ve nete girebiliyorum. bir tane de hub var 2 pc arası lan kurulu. ama hub açık iken nete giremiyorum ben. şimdi benim yapmak istediğim hub ile 2 pc arasındaki lan hep açık olacak ve bendeki wifi neti diğer pc paylaşabilecek. nasıl yapabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bahsettiğin sorunu anladım ama bir anlam veremedim. Network adaptörlerinin ayarında bir sorun olabilir. Wireless router ve modem nerde peki? Eğer ona erişimin varsa sadece onu kullanarak hem neti yayıp hem LAN kurabilirsin (ikinci pc'ye de bir wlan adaptör almak konuşuluyla). HUB'a gerek kalmıyor bu durumda. LAN da wireless olmuş oluyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yok işte router'a erişimim olsa, lojmandan kullanıyorum üniversitenin netini. diğer pc'ye de bir wifi alsam birbirlerini görecekler haklısın ama işte para vermek istemiyordum bi tane daha wifi adaptörüne :) zaten bendeki wifiyi çıkarıp lanı kullanıyoruz yani o sorun değil, amaç diğer pcyi de nete sokmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 routerla ilgili birşeye gerek olmaması lazım, ağ bağlantılarından ethernet bağlantısına sağ tıklayıp özelliklerinden ics ile interneti paylaştırmayı seç wirelessı taktığın pcde sonrada kablosuz ile etherneti seçip sağ tıklayıp köprüle, ipleride otomatik al, muhtemelen olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oo çok sağol ya hallettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 hayırlı uğurlu olsun, direkt olarak wireless networkünden gelen dhcp den ip alır diğer bilgisayarda böylece, aynen o ağın içindeymiş gibi yürür işler yamulmuyorsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yeni topic açmayayım diye uplıyorum http://www.hepsiburada.com/edimax-ew7316ug-54mbps-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd93616 Böyle bir alet alırsam sadece wireless bağlantıya erişimim mi olur ? Yoksa wireless ı olan modem dışı başka bir aletle de arada network felan kurabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bahsettigin baglantiya adhoc baglanti deniyor. herhangi bir access point olmadan wireless makinelerin birbiriyle iletisimi kisaca. adhoc pc to pc diye aratirsan guidelara ulasirsin. yani urun isine yarar evet. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 teşekkürler aslında pc to pc den çok pc to ps3 yapmaya çalışcaktım media server bıdısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar