Jeremy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Arkadaşlar uzun zamandır uğraşıorum ama bir türlü çare bulamadım.Yaptığım bir vendordan set çıkıcak ama random yani hem hep çıkmıycak hemde aynı parça çıkmıycak.Ayrıca Bu çıkıcak olan set npc üstünde newbiified olucak.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Icq=221369802 [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 npc üstünde newbie olması onun loot olmadığı yani lootlanamıyacağı anlamına gelmezmi ee o zaman neden kasıyorsun npc yi yaratırken o itemlarla yarat lootuna o itemlar dışında itemlar koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 on=@death newloot=loot_new_npc [template loot_new_npc] --- örnektir oradan buradan çaldın demezsiniz herhalde kendim yazdım tamemen --- *pisikolojik olarak etkilenir* category=new loot subsection=new npc loot tamplate description=Dragon loot ITEM={ random_armor 1 0 3 },{ 1 3 } ITEM={ random_weapon 1 0 8 } loot_new_npc = template yapman lazım yeni içinden çıkacak item v.s bu template içine koyacaksın ozaman üzerindekiler newbie olması bişey ifade etmez onlar zaten loot olarak çıkmaz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 25 Nisan 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Larethian tarafından 25 Nisan 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar