BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 kimler lionnada oynayıp oyuna devam etmek istiyorsa üstümdeki işe yarar şeyleri vermek istiyorum, özel mesaj atarsanız daha iyi olur boşa gitmesin bari o kadar şey...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben oynıycam lıonnada baya sardı oyun :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Treth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 oyun hakkında bilgi nerden aliriz ?[signature][hline]Treth Ailenizin Acemi Programcisi
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 line.warcry.com orjinal sitesinden daha ayrıntılı :)[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Öne çıkan mesajlar