Aye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bugün sosyalleşeyim diyerekten dışarı çıkayım dedim. DNR ın önünden gecerken vitrinde warhammer online collecter's edition kutularını görünce resistleyemedim. seduce oldum. lanet olası pazarlama taktikleri! (hey dostum senin derdin ne ha) hemen bi standart edition alıp eve geri döndüm lol. hala patch yüklüyo %10 :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 çok sosyal olmuşsun tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yaw 40 dakkada 270 kusur yükledi benim makina 1mbit bağlantım var , anormalmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Aye said: bugün sosyalleşeyim diyerekten dışarı çıkayım dedim. DNR ın önünden gecerken vitrinde warhammer online collecter's edition kutularını görünce resistleyemedim. seduce oldum. lanet olası pazarlama taktikleri! (hey dostum senin derdin ne ha) hemen bi standart edition alıp eve geri döndüm lol. hala patch yüklüyo %10 :((8 sonra noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 _Gandalf_ said: Aye said: bugün sosyalleşeyim diyerekten dışarı çıkayım dedim. DNR ın önünden gecerken vitrinde warhammer online collecter's edition kutularını görünce resistleyemedim. seduce oldum. lanet olası pazarlama taktikleri! (hey dostum senin derdin ne ha) hemen bi standart edition alıp eve geri döndüm lol. hala patch yüklüyo %10 :((8 sonra noldu? sonra %29 oldu. sabaha kadar bitmez bu pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Karag8z said: yaw 40 dakkada 270 kusur yükledi benim makina 1mbit bağlantım var , anormalmi? 270 KB? 270 MB? noob olarak bana laf düşmez ama KB ise anormal tabi. firewall filan varsa kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bir noob olarak yaşamayı öğrenmişsin. sdfsdf bir noob olarak ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 270kb olsaydı makinayı kırmazmıydım sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Karag8z said: 270kb olsaydı makinayı kırmazmıydım sence? relax man ,that is just a game =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Seperate said: Karag8z said: 270kb olsaydı makinayı kırmazmıydım sence? relax man ,that is just a game =) benden sakinini bulamazsın şu anda. 21.57 de patch başladı 500 mb bitti şu saat itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hahahahaa yaw giden 50 kaat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar