Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war aldım iyi mi yaptım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün sosyalleşeyim diyerekten dışarı çıkayım dedim. DNR ın önünden gecerken vitrinde warhammer online collecter's edition kutularını görünce resistleyemedim. seduce oldum. lanet olası pazarlama taktikleri! (hey dostum senin derdin ne ha) hemen bi standart edition alıp eve geri döndüm lol. hala patch yüklüyo %10 :((8
Mesaj tarihi:
Aye said:
bugün sosyalleşeyim diyerekten dışarı çıkayım dedim. DNR ın önünden gecerken vitrinde warhammer online collecter's edition kutularını görünce resistleyemedim. seduce oldum. lanet olası pazarlama taktikleri! (hey dostum senin derdin ne ha) hemen bi standart edition alıp eve geri döndüm lol. hala patch yüklüyo %10 :((8

sonra noldu?
Mesaj tarihi:
_Gandalf_ said:
Aye said:

sonra noldu?

sonra %29 oldu. sabaha kadar bitmez bu pff
Mesaj tarihi:
Karag8z said:
yaw 40 dakkada 270 kusur yükledi benim makina 1mbit bağlantım var , anormalmi?

270 KB? 270 MB? noob olarak bana laf düşmez ama KB ise anormal tabi. firewall filan varsa kapat.
Mesaj tarihi:
Seperate said:
Karag8z said:
270kb olsaydı makinayı kırmazmıydım sence?

relax man ,that is just a game =)

benden sakinini bulamazsın şu anda. 21.57 de patch başladı 500 mb bitti şu saat itibari ile.
  • Yeni Oluştur...