janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Yurt dışı çıkışları artmışta ondan , buyrun kaynak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hızlandırmasalardı daha hızlıymıştı, heheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu hızlandırma hedesi daha önce gündeme gelmişti. O zaman bi eywah çekmiştim zaten. Korktuğum başıma geldi :( Eklenen routerlarda uyum problemi yaşanmış. Bayram sebebiylede yapacak muhendis / tekniker de yok. O nedenle bu problem 10 gün daha sürer gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bide kullanıcı hızlarını bi arttırsalar süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Süper olur harbiden , Geçmiş senelerde bi yapmışlardı 3 ay wow oynayamamıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Denene göre 6 kat hızlanması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 mühendisleri felan vardır milleti bırakmazlar böle 10 gün(kendim bile inanmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3560049 Gerçi konuyu hızlandı diye açmıştım ama kaynak aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 hayırlı olsun diyelim, bugün yaptığım yüklemelerden birinin 300kb ile başlamasının sebebi buydu galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 acilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar