Venator Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kasa olarak ne kullanıyorsun? Kasa sıcaklığın nedir? 4870 sıcak bir kart, kasa havalandırman iyi değilse kasandaki diğer parçaları ısıtır ve bilgisayarını kitleyebilir. Power supply olarak ne kullanıyorsun, kaç watt? 500W'ın altındaysa yine benzer şekilde sistemin kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 cpu ısısınada bak ordan da sorun yaşıyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hepsi normal ..guc kaynagi 600w kasa gigabytein iyi bi kasasi(2 tane 12cmlik fan var fln) speed fandan baktim hepsi ya soguk yada oyun fln bazen ok var ideal yani hic yuksek olmuo %99 ekran kartindan yabanci forumdada aglio millet 4870den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Asusu ayni problemi yaparmi veya nasi duzeltilir veya zotac 9800gt veya 9800gt amp veya 9800gtx nasildir alimmi veya gene ayni seylerle karsilasirmiyim bunlarla oynayan varmi bu oyunu ne bilim help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 4870 in nvidia karsiligi gtx260 problem yasamana baya bi sasirdim, driver ve guncel hotfix cikmissa onu kurup tekrar bi dene derim karti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ilginc de, uretim hatasi olarak bir ihtimal coolerda sorun olabilir mi ? Caresi var her halukarda eger cooling babinda bir sorunsa, 4870 uyumlu aftermarket coolerlar kayniyor heryer, bulur alirsin birtane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi ara 4870 almaya gönül verdim ve araştırmaya koyulmuştum. sphire modellerinde sanırım genel bi ısınma ve oyundan atma sorunu var.genel olarak kendi kartını kullanıcaksan eski driver kullanıyolar sanırım.değiştiricem dersen powercolor marka 4870 lerde özel soğutmalı olan modeli var pcs+ diye geçiyor hem kendinden o/c yapılmış bir kart. eğer değiştirebilirsen kartını onu tavsiye ederim.birde x260 lar daha bi uyumludur warhamere çünkü nvidia logosu var oyunda :) ama daha çok para bayıp daha düşük fps alma şansında yüksek neyse ben sana powercolorun örnek linkini vereyim incele istersen. benim aklıma yatan bu karttı. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2408 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yaşadığın sorunu tam olarak anlatırsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Oyun mu kitleniyor? Grafik hataları mı görüyorsun? Bilgisayar kendiliğinden mi kapanıyor? Oyun yada kitlenme sırasında ekran kartı ve işlemcinin sıcaklığı nasıl? Warhammer ve WoW oynamak için Tofaş gerekiyorsa sen Ferrari ile oynuyorsun. 4870 çok iyi bir kart. Hatanın ekran kartından olduğuna nerden karar verdin bilmiyorum. Ama hakkaten öyleyse aldığın kartta donanımsal bir hata olabilir. Kullandığın sürücüyle bir uyum problemi olabilir. Daha bir çok senaryo var. Dediğim gibi sorunu tam olarak tarif edersen daha rahat anlaşılır neyin ne olabileceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 1.durumda ekran bole donuo ufak ufak kareler cikio oyunda 2.durumda ekran kahverengi veya o renk bisi cizgiler cikio resette baska bisi olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 MADBOY said: Ilginc de, uretim hatasi olarak bir ihtimal coolerda sorun olabilir mi ? Caresi var her halukarda eger cooling babinda bir sorunsa, 4870 uyumlu aftermarket coolerlar kayniyor heryer, bulur alirsin birtane. garantisi gider taktirirsa. En iyisi teknik servisine vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 anlayabildinizmi neden kitlenio :( birde su var teknik sevise warhammer oynayamiyorummu dicem warcraft vs xxx oyunlarda yapmio 6 7 oyun var onlarda yapio bu sorunu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ekran kartlarının fan degisimi garantiyi bozmaz diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 fanin hizini arttirdim gene yapabilio yani ben istemiyorum acikcasi bu stresle oynamak bana alternatif bisi soleyin kadikoyde bulabilcegim bi kart kullaniim zaten bole cod olsun bilmemne olsun crysis olsun ole oyun fln oynamiyorum warhammer wow diablo oynayan bi insanim max. he belki diablo3 cikinca oynarim yoksa single uber bisi oynamiyorum eger sorun yapmiosa 4850 toxicde alabilirim veya 9800gtx de yani yeterki kasmasin highde ve aptal sorunlar yapmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 alacagın kartlarda da aynı sorunla karsılasabilirsin. sen daha elindeki kartın sorununu cozememisken yenisini alman anlamsız. kartın garanti kapsamındaysa -ki oyle olması gerekiyor- git sorununu anlat aldıgın yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 pc parçalarında yapılan bütün donanımsal değişiklikler garanti dışı bırakıyor.ben ram üstüne soğutucu plaka takmıştım onun bile garanti dışı bıraktığını söylediler. ps:hd3870 al hem az masraf hem senin oynadığın tarzdaki oyunlara oldukça yeter gerçi ben crossfire ile crysisda 60+fpsde oynuyorum sürekli. HIS herzaman atilerde tercihin olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ya anlamiyosunuz adam driver cek dio olmadi iade etcem dedim ok dedi bu kadar yani yardimci olmalari yani yapacaklari bisi yok...ayrica fan vs garantiyi bozuo ya gene olmassa riske girmeyi dusunmuyorum sadece bana su lazim ben XXX kartla oynuyorum ve sorun yapmio sole iyi kartlardan birinden tavsie edin alim istemiyorum asmis full high performans ben sorunsuz kaliteli bi kart istiyorum acikcasi..o yuzden warhammer bolumune acmistim bana deyin 9800gtle high oynuyorum problem yok direk alim hic farketmez bunu istiyorum acikcasi cunku 10senedir pclerde hep isinma fan sorunuyla karsilasiyorum 432324 milyon verip hic ayar yapmaya ugrasmicam artik acikcasi alim oyniim odun mantigi ama bole olsun istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sebebi ekran kartı değilse ne yapıcaksın peki? yok ben bu pc'yi atayım yenisini alayım onda sorunsuz oynarım mı diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bu sorunlar olduğunda kart kaç derece onu biliyor musun? Nvidia kartlar için Rivatuner ile çok rahat anlaşılabiliyor mesela. Sıcaklıkları belli aralıklarla bir log dosyasına yazıyor. Kitlendikten sonra reset açıp dosyaya bakıyorsun. Reset attığı sırada sıcaklıklar ne alemde anlaşılıyor böylece. Ben yine de sorunun fazla ısınmadan kaynaklandığını düşünmüyorum. Warhammer zaten o kartı abartı ısılara çıkartacak kadar kastıramaz muhtemelen. Fan hızını arttırdığın halde devam ediyormuş. Fanın normal ayarlarında bile olmaması lazım böyle sorunların. İmkanın varsa başka bir ekran kartı dene derim. Tanıdığın birinden ödünç alabilirsin mesela. Kartta donanımsal bir hata olabilir. Hatta sorun hiç beklemediğin parçalarda bile olabilir. İşlemci ısısına da bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 size speed fanin verdigi degerleri yaziyorum oyunun patladigi anda....system 50(bumu cok ?=)..cpu 41....aux 1...hd0 31..core0 37...core1 32derece..ayrica neden karttan diyorum cunku butun forumlarda adamlarin sistemleri bnm gibi quad core veya core 2duo xxx anakart kimisi ddr3 kimisi ddr2 saglam sistemler ve hepsinde tek ortak ozellki sapphire 4870 olmasi yani sizce istisnami ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ekran kartının ısısı var mı orda bilmiyorum ama verdigin degerlerin hicbiri yuksek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ekran karti oyun kitlendikten sora bakiyorum 71lerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 watt dediniz oda 600w az deil benim bildigim..ram desek sogutmali kendinden bisi..speed fan normal gosterio ekran kartindan suphelenmem normal deilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Söylediğin sıcaklıklar çok iyi. Ekran kartını değiştirip dene derim. Bozuk bir kart gelmiştir muhtemelen. Hazır değiştirmişken markasını da değiştir için daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 YUH tam sorun cikardigi zaman baktim direk 91 dedi lol..yumurta varsa verin size guzel bi omlet yapayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bios ayarlarında bir sorun olabilir en iyisi bilgisayarı bir servise ver. Yeni aldiysan aldığın yere götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar