SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Kimse ya konu açmamış ya da ben bulamadım. Neyse efendim cnbc-e yayınlanan dizimizin konusuna gelirsek Jenny McIntyre In people dergisinde fotoğrafçı olarak çalışmakta ve yaklaşan Ian ile evliliğini beklemektedir, ancak hayatı en yakın arkadaşı Vivy'in kanser olması ile değişir. Birde üstüne kamerası ile "özel" şeyleri yakalaması hayatını tamamen değiştirecekir. Cnbc-e yayınlanan sessiz sedasız ama gayet sağlam bi dizi bence yanlış anlamayın direk takip edemiyorum ama 2-3 bölüm izlemişliğim var. İşin ilginci torrentini bulamadım neyse izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Güzel dizi bu. Şimdilik çok tahmin edilebilir ilerliyor bide mesajların bazıları kör gözüne parmağım olmuş. Ama rutini ve alışkanlıktan doğan bayağılığı iyi anlatıyor. Amerikan dizi klişeleri pek yok o yüzden sıkmadan izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar