paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, E ben Kartal sanayideki ustama da o kadar para veriyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mazot filtresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Demek ki araç diesel değil :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yagı 30 k da degiştiren. mazot filtresini 100k da degiştirmesi lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Yeni konu açmayım dedim. 30bin bakımı geldi benim corsa'nın servisi 600lira civarı para istedi? 30bin ve benzinli araç için biraz fazla değil mi? Yoksa bu işin piyasası bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Selam, Bence fazla! ben 400TL'e falan diesel bakımını yaptırıyorum çok rahat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Abi nerden buluyosunuz bu eski topicleri ya? :) Bu salak soruyu kim sormuş, tabiiki servis diye ukalalık edecektim baktım nee ben mi sormuşum? Servis tabiki ama Opel'de böyle fahiş fiyatlar türedi sonradan. Eskiden fiyatlar gerçekten normal veya makuldü. Şimdi Corsa'ya 600 TL bakım parası istenen dünyalarda MINI için Kosifler'de 450 TL ödeyip çıkıyorsunuz. Opel almayın, aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 baya toy bir vodan gordum orada. arabaya yag mi koyuyoruz falan diye soracakmis, az kalmis. hehehe. benim cevapta kallavisinden en ise yaramayan turundenmis. 5 sene oldu, devir oldu, devran oldu, huyum degismedi arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 2yıldı sanırım garantisi. Ağustosta doluyo feyzli bi ustacı abimize mi yaptırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Estafrullah, ama satarken hiç servisini sormadılar bile Namessar. 5 yıl sonra gelen cevap olsun sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar