toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sarkıyı bulmak icin kasarken hastası oldum sarkının simdi. ulan azmo ulaaaan! videonun sonunda baska sozler de geciyo, oraları anlayabilen yok mu? bu nakarat kısmındaki soz kalıp haline gelmis yani sadece sarkılarda değil her yerde kullanılmıstır. bi de su donanımhaber'de aranan sarkıyı da merak ettim videosu falan varsa onu da alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 http://forum.fok.nl/topic/1112585/9/15 Davanda yalnız değilsin, nice Van Der Vaart'lar da bunun peşinde. Ayrıca araba videosu izlediğini ve içinde bir arabacı gizli olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 etl elektronik türk lirasına mı denk geliyor bu arada, kazancımızı da bilelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben sana 100.000 etl vereyim sen benim aradığım şarkıyı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben 200.000 veriyim aklımdaki şarkıyı tahmin et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 100binlira para mı lan itoluit diyesim geldi ama azmodayı banlar korkusuyla vaz geçtim demiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 azmodai nasıl banlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 BaaL said: 100binlira para mı lan itoluit diyesim geldi ama azmodayı banlar korkusuyla vaz geçtim demiycem. 8-9 sene önce ne gülmüştüm buna ya, ama işte 8-9 sene önce :D (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 şarkı süper ve hakkaten bulunmuyor googledan aratmayla falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Alexi_Septimus said: http://forum.fok.nl/topic/1112585/9/15 Davanda yalnız değilsin, nice Van Der Vaart'lar da bunun peşinde. Ayrıca araba videosu izlediğini ve içinde bir arabacı gizli olduğunu bilmiyordum. araba videosunda duymadim sarkiyi ilk ama netten size dinletebilecegim tek yer burasiydi. Sarkiyi ilk bir filmin creditsinde duymustum, aklimda 3-4 soz kalmisti araya araya anca bu reklami bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 neyse dayanamadim, bulamadim, arayislar tukendi ben de filmi indirim creditsten cektim sarkiyi sonra compressledim, linki de burda... normalde mp3 linki falan vermek yasak farkindayim ama bu sarki hic bir yerde kayitli degil ve kullanildigi 3 filmin 3unun de creditsinde bile gozukmuyor o yuzden bagimsiz calisma oldugunu varsayabiliriz kanimca. buyurun. aha http://rapidshare.com/files/151082508/walking_away.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eee yuh =) bende şarkıyı başka bir filmde tesadüfen duydum hemen creditsten bakayım dedim ama bir bar sahnesinde arka planda çalıyor o yüzden creditsteki şarkılardan birisi olmama ihtimali yüksek. rock'n roll thunder - derek andrews & mic anderws adrenalin rush - derek andrews & mic anderws give it to me - dal 7 cruve ball - dal 7 number one - rythm experiance nightmare - derek andrews in the gutter - simple plesures spoilerdeki şarkıların lyriclerine bakın bakalım onlardan birisimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 azmo cidden emeğe saygı (tu) yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oğlumu bulana tam yüz bin lira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 100.000 lira 2009'dan sonra 100 milyar anlamına gelecek bu arada. sarkının ismini ogrenirsem 1 Ocak'ta bu baslıkta gorusuruz Azmocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Azmodai said: These things that I appear I wouldn' t be walking from your house Still it's a beautiful day it always is when i'm walking away from your house yerine if you could only hear the things that i hear then i wouldnt be walking from your house still it's a beautiful day it always is when i'm walking away from your house Bi de böyle arayın dicem ama bişey değiştirmiyor yok yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Valla azmin ve sonuçları için teşekkür ettik efem, adını bilmesek de kendisi elimizde artık. Sağolasın paylaşım için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 elimizdede resmen hayalet şarkı :D kim yapmış nezaman neden yapmış belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 filmi de merak ettim ben, neymis ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 isvecce bi ismi var unuttum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 benim arkadaş soruşturmuş sanırım şarkı bright eyes'ınmış öyle diyor. bir check ederseniz sevinirim ben işyerindeyim şu anda yapamıyorum ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 alakası bile yokmuş bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Dragonfire said: elimizdede resmen hayalet şarkı :D kim yapmış nezaman neden yapmış belli değil. şarkıyı dinleyenin tlefonu şarkı bittikden 1 dakika sonra çalıyormuş ve telefonun öteki uıcunda bir kız 7 gün içinde öleceğinizi söylüyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar