GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Demin bir bardak su içeyim diye mutfağa gittim. Baktım ki su bidonu boşalmış. E bari yedek olanı küçük tuvaletten (depo ve ayakkabılık olarak kullanıyoruz) alayım dedim. Hay demez olaydım. Bidonu ağzından tutup omuzladım. Mutfağa girerken yolluk ayağıma takıldı ve denge sizlere ömür. Ben düşerken bidon da mutfağın ortasına doğru eğik atış prensiplerini yerine getirerek ilerliyordu ve sonra o güçlü gürültü ve fışır fışır su sesi. Apar topar bidonu kaldırdım lavoboya bıraktım. O arada valide hanımda gelmişti. Panik havası esiyor tabi. Dedim yok birşey yat uyu yarın 2 bidon daha su alacağız. Akan su boşa gitmesin diye bir bardak su ikram etmeyide unutmadık tabi. İş değil birde gecenin bir yarısı mutfağı paspaslamak zorunda kaldık. Acep komşular ne alemde...[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 geçmiş olsun ;) yerleri tam silmeyi unutma,benzer bir olay bende, bizim mutfağın mermerleri bembeyaz olduğu için,2. seferde "obaaa sildim gıcııırrr" derken,sildiğimi sandığım ıslak yere basarak,kayıp yere yapışmam ile son bulmuştu...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 büyük geçmiş olsun. gecenin bir yarısı insan sarhoş gibi oluyor daha beteri olmamış aman aman. *!tahtaya vurur*[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gece gece hiç çekilmez öyle şeyler ya senin yerinde olsam ben yapmamış izlenimi verirdim :)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Geçmiş olsun ya geceleri dikkat et...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Geceleri de su içmek için hiç kalkmam ha. Aman bundan sonra hiç kalkmayayım bari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sudan nefret ediorum(havuz hariç tabi) zaten 40 yılda bi yudum ancak içerim.. bi de su kazaları falan.. geçmiş olsn valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 heuheu yat uyu be adam gecenin üçünde ,sabaha içsene (:[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 cinlerin işi bunlar hep cinlerin hmmmsss...(sen hiç ateş böceği gördünmüyü izledimde :))[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 oy oy oy çok sakat ya Kayıp düşmek özellikle fena sonuçlara sebebiyet verebiliyor. Geçmiş ola.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 geçmiş olsun valla... buı arada kayıp düşüp ölenler var..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sudan (!) sebeplerle sakatlanmayın aman haa...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 olayın anlam ve önemini belirtebilecek en ii laf.. tebrikZ![signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 daha detaylı bilgi için lütfen murphy kanunlari na bir göz atın[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 geçmiş olsun GE-TA.. cana geleceğine mala gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar