Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir bardak su isteğinin yarattığı kaos.

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

Demin bir bardak su içeyim diye mutfağa gittim. Baktım ki su bidonu boşalmış. E bari yedek olanı küçük tuvaletten (depo ve ayakkabılık olarak kullanıyoruz) alayım dedim. Hay demez olaydım. Bidonu ağzından tutup omuzladım. Mutfağa girerken yolluk ayağıma takıldı ve denge sizlere ömür. Ben düşerken bidon da mutfağın ortasına doğru eğik atış prensiplerini yerine getirerek ilerliyordu ve sonra o güçlü gürültü ve fışır fışır su sesi. Apar topar bidonu kaldırdım lavoboya bıraktım. O arada valide hanımda gelmişti. Panik havası esiyor tabi. Dedim yok birşey yat uyu yarın 2 bidon daha su alacağız. Akan su boşa gitmesin diye bir bardak su ikram etmeyide unutmadık tabi.

İş değil birde gecenin bir yarısı mutfağı paspaslamak zorunda kaldık. Acep komşular ne alemde...[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ;)
yerleri tam silmeyi unutma,benzer bir olay bende,
bizim mutfağın mermerleri bembeyaz olduğu için,2. seferde "obaaa sildim gıcııırrr" derken,sildiğimi sandığım ıslak yere basarak,kayıp yere yapışmam ile son bulmuştu...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun valla...
buı arada kayıp düşüp ölenler var..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

olayın anlam ve önemini belirtebilecek en ii laf..

tebrikZ![signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...