Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Battlegroupta ki Alliance-Horde ezme oranı dengeli olan tavsiye edebileceğiniz lagsız server arıyoruz. Horde oynamaktan iflağımız gevrediği için alliance oynamak istiyoruz ama anlaşıldığı gibi pvpde göt olmak istemiyoruz. Tabi high populated ve hatta full dahi olabilir bu server. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Alliance oynamakta kesin kararlıysanız sececeginiz herhangi bir battlegroup her türlü sizi galibiyet yüzdesi olarak tatmin edecektir. Realm olarak hangisi dersen bilemem yalnız. Daha önce hangi realmde oynadın ve neden beğenmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Burdan Horde oynamakta olan tüm arkadaşlara Nightfall Battkegroubunu tavsiye ederim, ben burning steps teyim, %80 civarında kazanıyoruz av yi, ab yi %100 dü:D diğerlerini deneyemdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Thanks for the info mate, That was fuckin' educational. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ben Outland pvp serverında oynuyorum. En eski sunuclardan biri. Oyunucu kalitesi de fena değil alliance ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 frostmane de pati guildi duruyor olması lazım bende wotlk ile frostmane e migrate edecem sanırım edit: bu arada horde oynuolar onu belirtmeyi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 frostmane deyiz evet gerçi bende yeni başladım bakalım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 chromaggus'a gecmeyi dusunuyorum ben de pve'si iyi midir oranin? zaten reckoning BG guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben hem horde hem ally oynadım ikiside sux :D yokmu yeni faction.. şaka bi yana bir ark ı wow a başlatıyorum onunla bende reroll hordy yapıcam sanırım paticik guildine girmek isteriz. ben ruj açıcam ( cons ) ark bilmem kafasına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ahn'qiraj hangi bg'de bilmiyorum ama ben Mage satın almıştım bi tane o serverda .. Transfer etmeden önce 2-3 gün fln full bg takılmıştım .. %80 fln kazanıyodu Alliance Ab,Av,Eos .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Frostmane BG lerde % 80 üstünlük var BL deki gibi nooblar yok :D temiz bir server polonyalılardan bıkan arkadaşlara tavsiye ederim ayrıda Gold satıcılarıda yok trade kanalı oldukca temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar