Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Realm Tavsiyesi (PvP)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Battlegroupta ki Alliance-Horde ezme oranı dengeli olan tavsiye edebileceğiniz lagsız server arıyoruz. Horde oynamaktan iflağımız gevrediği için alliance oynamak istiyoruz ama anlaşıldığı gibi pvpde göt olmak istemiyoruz. Tabi high populated ve hatta full dahi olabilir bu server.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Alliance oynamakta kesin kararlıysanız sececeginiz herhangi bir battlegroup her türlü sizi galibiyet yüzdesi olarak tatmin edecektir. Realm olarak hangisi dersen bilemem yalnız. Daha önce hangi realmde oynadın ve neden beğenmedin?
Mesaj tarihi:
Burdan Horde oynamakta olan tüm arkadaşlara Nightfall Battkegroubunu tavsiye ederim, ben burning steps teyim, %80 civarında kazanıyoruz av yi, ab yi %100 dü:D diğerlerini deneyemdim:)
Mesaj tarihi:
frostmane de pati guildi duruyor olması lazım bende wotlk ile frostmane e migrate edecem sanırım

edit: bu arada horde oynuolar onu belirtmeyi unutmusum
Mesaj tarihi:
ben hem horde hem ally oynadım ikiside sux :D yokmu yeni faction.. şaka bi yana bir ark ı wow a başlatıyorum onunla bende reroll hordy yapıcam sanırım paticik guildine girmek isteriz. ben ruj açıcam ( cons ) ark bilmem kafasına göre
Mesaj tarihi:
Ahn'qiraj hangi bg'de bilmiyorum ama ben Mage satın almıştım bi tane o serverda .. Transfer etmeden önce 2-3 gün fln full bg takılmıştım .. %80 fln kazanıyodu Alliance Ab,Av,Eos ..
Mesaj tarihi:
Frostmane BG lerde % 80 üstünlük var BL deki gibi nooblar yok :D temiz bir server polonyalılardan bıkan arkadaşlara tavsiye ederim ayrıda Gold satıcılarıda yok trade kanalı oldukca temiz
  • Yeni Oluştur...