Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bıktım kameralı kartlı bilmemneli telefonlardan. tek istediğim, sadece konuşma ve sms için kullanacağım, mümkün olduğu kadar ince ve küçük, renkli ekranlı bi telefon. nokia ya da sony-ericsson olmayacak. sürgülü telefonlar güzel geliyo. samsungun bu özelliklere uygun bi sürü telefonu var, ama ilk elden yorum ve tavsiye alabilirsem çok iyi olur. var mı bu özelliklerde telefon önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 d-900i var bende samsungun,küçük,ince,renkli ekran, fiyatı da indi artık baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 x210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 samsung e-250 turkcell den al 1000 kontur hediye hatta 3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sözleşmeli telefon almak istemiyorum, burda kullanmıycam. dğer telefonlara bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar