Chuci Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Slm.. uzun zamandır vent kullanıyorum hıc bı sorun yasamadım sımdıye kadar. Fakat yenı bır laptop aldım venti kurdum herseyi dogru sekilde yaptım ip ve portu girmeme ragmen servera baglanmıyor. Diger 2 pc de hıcbır sorun yok butun ayarları dıger pclerle aynı ama dedıgım gıbı servera hıc baglanmıyor ve baglanamadıgını bıldıren bır hata bıle vermıyor oylece kalıyor. Virus programı henuz kurmadım ve firewalluda kapatıp acıp denedım onunlada cozulmedı. Sorun ne olabılır fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ses kartinda herhangi bir problem var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 servera bağlanmamayla ses kartının ne alakası var cidden merak ettim. ventrilodan felan çakmamda pek yani alakasız gibi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar