Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

max 300 ytl ye ekran kartı

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Gerek yok iceq filan al normal çatır çatır çalışıyo sıcak oluversin ne güzel hem üstüne tava koyup yumurta bile pişirebilirsin dfgdfgdgg (zamanında deneyini yapmışlardı böyle bişe)

Birtek oyun oynarken biraz ses yapabiliyor çok yüklenildiği için. Tabi benim makina laptop gibi sessiz çalışıyor ondan dolayı ses yapıyor diyorum her halukarda p4 fanlarından daha az ses yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyom sıcak olsun ne olacak bi sorun yaratmıyor, çatır çatır çalışıyor. Kasadaki diğer elemanları da ısıtmıyor, havayı dışarı atacak şekilde arkadan çıkıyor çünkü hava.

İşlemcim mesela overclocklu benim hiçbir şekilde sıcaklık hissettirmiyor işlemciye hd 4850. Yani herkes soğuk olsun soğuk olsun diyor da soğuk alıp overclock çekecekseniz ondan alın. Overclock çekmeyecekseniz çalışsın sıcak sıcak yok bir zararı yüksek sıcaklıklara dayanabilen bir kart bu.
Sosyal ağlarda paylaş

4850 zaten sıcak çalışan bir kart. Yani, fanı yeterli olduğu sürece; ki stock fanlar bu amaç için yeterli o/c yoksa sorun olmuyor, kart zaten yanmıyor. Sorun, kartın uzun vadede kasayı ısıtmasında. Oturup 4 saat max ayarlarda warhammer falan oynarsanız sadece kart değil bütün kasa ısınmaya başlar. Kasanızın soğutması iyiyse gene sorun değil, ama kasanız standart ATX bir kasa ise, o 4850 çalıştıkça ısınmaması gereken RAM, HDD, işlemci gibi parçalar da ısınmaya başlayacak.

ICEQ'nun olayı farklı, sıcak havayı arkadaki açılan slot ile dışarı atıyor. Sapphire toxic'in fanı çok iyi, ancak sıcaklığı o da kasa içine atıyor. Kart soguk, kasa sıcak oluyor bu sefer. İyi bir çözüm değil. Ben güvenli olsun diye ICEQ aldım, sonra kasa içi sıcaklık sorunlarım olsun istemiyorum.

Ayrıca, HIS ATI kartları için en sağlam markalardan biridir, HIS'e göre sapphire daha çok standart ve üzerinde pek çalışılmamış modeller yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...