ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aklımda 4850 var. performans olarak daha iyi olabilecek ekran kartı var mı? tavsiyeleriniz neler olabilir (cross yapmayacağım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 300 ytl'ye en iyi performans veren ekran kartı 4850 su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 hd 4850 güzel kart verdiğim paradan hiç pişman olmadım al pişman olomazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bulursan onu al 4850'yi ben de alacaktim ama yakındaki dükkanlarda vs. stokta yoktu 2 hafta beklemek gerekirdi netten falan getirsem 8800GT aldım memnunum zaten görmemiş gibi aa-af 16x falan acabiliyorum bu kartla oyle crysisi very high'da oynama gibi bir fantezin yoksa cok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ati hd 4850 oh yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 HIS ICEQ 4 Turbo 4850 Tavsiye ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 340 ytl civarına geliyor o =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Gerek yok iceq filan al normal çatır çatır çalışıyo sıcak oluversin ne güzel hem üstüne tava koyup yumurta bile pişirebilirsin dfgdfgdgg (zamanında deneyini yapmışlardı böyle bişe) Birtek oyun oynarken biraz ses yapabiliyor çok yüklenildiği için. Tabi benim makina laptop gibi sessiz çalışıyor ondan dolayı ses yapıyor diyorum her halukarda p4 fanlarından daha az ses yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 daha sonra eline biraz para gectiginde su sogutucuyu alırsın, ses ve ısı sorunun kalmaz. http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTC-CSC88TZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 daha sonra onu alıcaksam iceQ almam daha mantıklı. birde gecube die bi marka var sanrıım onun 4850 sine baya ii diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 max 300 ytl ile ice alamayacagını dusunerek soyledim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eet aslında doğru yapmışsn elimdeki ekran kartını satınca bi 75 ytl falan gelio işte onu da katarım üstüne ICEQ alırım herahlde.. gecube nasıl peki? kharon tavsiye edebilirim falan demişti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 markalar konusunda bi fikrim yok. ben sapphire kullanıyorum. sansıma icinden referans fanının aksine buyuk guzel bi fan cıktı, ne ses ne ısı sorunum var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ati kartlarda sapphire bayagı sağlam diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ohyeah said: 340 ytl civarına geliyor o =/ Şu anda elimde Vatan'dan bir fatura var ve de 4850 HIS ICEQ4 Turbo için 243.49 YTL diyor :) KDV eklerseniz 18% yaklaşık 280e falan geliyor. %18 indirim var da orada bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 istanbuldaysan en ucuz fiyata inventus'tan alabilirsin (263 ytl) hd4850'yi. Ayrica biraz aşabilirsen bütçeyi 4850 Toxic var onu alabilirsin oda (314 ytl) ankara'da ise 307 ytl'ye Nova bilgisayarda varmış... Novayı bilmemde inventus güvenilirliği için garanti verebilirim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari_kategorisinde/his_hd4850-334-5978.html 319 ytl havale ile 303 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 markayi hiç duymadım sağlam marka ise bunu almak daha mantıklı. Biz aldık sapphire hd4850 kalorifer gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 referans sogutucu ile hepsi kalorifer gibi zaten. bunu alırsın buz gibi kullanırsın. ohyeah HIS yerine bunu dusunebilirsin. http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4850-334-5904.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Onu ben önerdim işte :D İnventus'ta daha ucuz hem. Toxic'ten kötüyse bu his yaramaz zaten. Ben dedim tanınmamıs bir marka belki ucuza satiyordur piyasa değerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Anlamıyom sıcak olsun ne olacak bi sorun yaratmıyor, çatır çatır çalışıyor. Kasadaki diğer elemanları da ısıtmıyor, havayı dışarı atacak şekilde arkadan çıkıyor çünkü hava. İşlemcim mesela overclocklu benim hiçbir şekilde sıcaklık hissettirmiyor işlemciye hd 4850. Yani herkes soğuk olsun soğuk olsun diyor da soğuk alıp overclock çekecekseniz ondan alın. Overclock çekmeyecekseniz çalışsın sıcak sıcak yok bir zararı yüksek sıcaklıklara dayanabilen bir kart bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 performans bakımından IceQ daha mı iyi? yoksa sadece soğutuyor die mi bu kadar övgü alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 4850 zaten sıcak çalışan bir kart. Yani, fanı yeterli olduğu sürece; ki stock fanlar bu amaç için yeterli o/c yoksa sorun olmuyor, kart zaten yanmıyor. Sorun, kartın uzun vadede kasayı ısıtmasında. Oturup 4 saat max ayarlarda warhammer falan oynarsanız sadece kart değil bütün kasa ısınmaya başlar. Kasanızın soğutması iyiyse gene sorun değil, ama kasanız standart ATX bir kasa ise, o 4850 çalıştıkça ısınmaması gereken RAM, HDD, işlemci gibi parçalar da ısınmaya başlayacak. ICEQ'nun olayı farklı, sıcak havayı arkadaki açılan slot ile dışarı atıyor. Sapphire toxic'in fanı çok iyi, ancak sıcaklığı o da kasa içine atıyor. Kart soguk, kasa sıcak oluyor bu sefer. İyi bir çözüm değil. Ben güvenli olsun diye ICEQ aldım, sonra kasa içi sıcaklık sorunlarım olsun istemiyorum. Ayrıca, HIS ATI kartları için en sağlam markalardan biridir, HIS'e göre sapphire daha çok standart ve üzerinde pek çalışılmamış modeller yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sorun sadece sıcaklık değil. Bu kartın uzerindeki fan kucuk caplı oldugu icin sıcaklıgı tutması gereken optimum degerde tutamıyor. Tutması icin de fanın daha hızlı donmesi gerekiyor. Fanın daha hızlı donmesi de gürültüyü bir hayli arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar