Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bu Gece Hangi Sözlerle Dua Edelim?"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

fede said:
fikir tartışılsın diye topik açıyorum diyosun. attığımız postlara cevap vermiyosun. tamam vermek zorunda değilsin? yukarda topu doğru yere abanarak gönderiyosun dedim, üslubunu eleştirdim, cevap vermedin. üstüne HADİ HEP BERABER DUA EDİYORUZ dedin. haberi yazandan mı nefret ediyosun, yoksa manipule olan halktan mı dedim? halktan nefret etmiyorum postu beklerken, adamlardan nefret ediyorum cevabı alıyorum. bişeyler yanlış ama çözemiyorum

Ne yazdın da neyin cevabını vermedim üstad, üslubumu eleştirdin diye illa ki "yo hayır yanlışsın" veya "evet usta haklısın" demem mi gerekiyordu, her yazılana da yetişip cevap veremem ki ama, 10 parmak var sadece, bi de sivas-fener maçı vardı o ara.

sg-1 said:

Benim derdim yanlış yönlendirilenlerle değil, daha kaç defa yazmam gerekiyor bilmiyorum, "camiler kışlamız, müminler askerimiz, minareler süngümüz" mantığı güdenlerle.

Beni okumayan bana cevap yazmasın diye boşuna demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
sg-1 said:

sg-1 said:

Benim derdim yanlış yönlendirilenlerle değil, daha kaç defa yazmam gerekiyor bilmiyorum, "camiler kışlamız, müminler askerimiz, minareler süngümüz" mantığı güdenlerle.

Beni okumayan bana cevap yazmasın diye boşuna demiyorum.

sen o mantığı mı güdüyorsun? sana o mantığı güdüyorsun mu demişim?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
haberi yazandan mı nefret ediyosun, yoksa manipule olan halktan mı dedim? halktan nefret etmiyorum postu beklerken, adamlardan nefret ediyorum cevabı alıyorum. bişeyler yanlış ama çözemiyorum

Onu ben şuna cevap olarak koymuştum, ama sen anlamak istediğin gibi anlamışsın, üzgünüm, açıklamam gerekiyormuş demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
... inanan kullarına karşı kalbleri kin ve nefret duygularıyla dopdolu düşmanların saldırgan davranışlarından bizi muhafaza et. Onların tuzaklarından, komplolarından bizi ve gönlünü Senin dinine vermiş bütün inananları himaye eyle.

Ey Allahım'ız! Bize düşmanlık yapanlara karşı Sen bizim muînimiz ol.. Haddini aşıp hukukumuza saldıran mütecavizlerin şerlerini üzerimizden defet. Aleyhimizde fitne ateşini körükleyenlerin ocaklarını söndür...

burda durduk yere "biz ve onlar" ekseniyle oluşan bir çeşit "cephe" çok nasıl diyeyim "barışçıl" gözükmedi benim gözükme. kamuda yayınlanan bir yazının başlığı ayet,sure,dua da olsa insan hakları evrensel bildirgesi veya anayasa da olsa her zaman eleştirilebilirdir.

bir dua'yı eleştirmek de kişinin ettiği dua'ya karışmak değildir. eleştirmek bu yazının yayınlanmasına karşı çıkmak da değildir. eleştirmek sade fikir ifade etmektir yani o kaa. sallamazsınız olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...