Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Arkadaşlar bugünden itibaren shattraha girdiğim zaman oyun donuyor ve garip bir hata veriyor. Ama başka karakterler başka serverlara girdiğimde olmuyor. hata mesajıda şöyle efendim. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Interface den veya oyun settingden kaynaklanabilir önerilerim Interface i temizle, WTF dosyası içinden kendi accne ait olan dosyası silmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yok hacı olmadı gıcık oldum ya. 5 senelik oyunda hala garip garip hatalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 boyle durumlarda yapılacak ilk sey, interface ve wtf klasorlerini temizlemek ve arkasından repair yapmak. eger hala sorunun cozulmediyse oyunu tekrar kurmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 cozum : 0bi arkadasına soyle seni bulundugu yerden baska bir yere yurutsun iki adım (bi arkadas = baska makina) sen girdiginde birseycigi kalmaz. tavsiye : shat a teleport olduktan sonra teleport noktasından baska bir noktada cık oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Wtf dosyasını sildim. Repair yapıp, patchleri tekrar kurdum. Düzeldi teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 takılıyor genelde denendir, kilitleniyorda kullanılır ama çakılıyor ilk defa duydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar