Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Arkadaşlar bugünden itibaren shattraha girdiğim zaman oyun donuyor ve garip bir hata veriyor. Ama başka karakterler başka serverlara girdiğimde olmuyor. hata mesajıda şöyle efendim. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Interface den veya oyun settingden kaynaklanabilir önerilerim Interface i temizle, WTF dosyası içinden kendi accne ait olan dosyası silmek.
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yok hacı olmadı gıcık oldum ya. 5 senelik oyunda hala garip garip hatalar..
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 boyle durumlarda yapılacak ilk sey, interface ve wtf klasorlerini temizlemek ve arkasından repair yapmak. eger hala sorunun cozulmediyse oyunu tekrar kurmayı deneyebilirsin.
Sleeper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 cozum : 0bi arkadasına soyle seni bulundugu yerden baska bir yere yurutsun iki adım (bi arkadas = baska makina) sen girdiginde birseycigi kalmaz. tavsiye : shat a teleport olduktan sonra teleport noktasından baska bir noktada cık oyundan
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Wtf dosyasını sildim. Repair yapıp, patchleri tekrar kurdum. Düzeldi teşekkürler :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 takılıyor genelde denendir, kilitleniyorda kullanılır ama çakılıyor ilk defa duydum :)
Öne çıkan mesajlar