tipitip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 2006 yılında alınmış bi bilg. imiz var. Açtım baktım. Anakartın üstünde dio ki: DDr AntiBurn Hyper Threading ve Dual Channel DDR Sata USB 2.0. 1 Gb lik Ram almak istiyoruz. Anakart gigabyte. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 selam, ben de geçtiğimiz günlerde ram almayı planlıyordum; anakart üzerinde yazanlara ek olarak ramin özelliklerine de bakman gerekiyor. bunun için de bazı yazılımlar var, eğer onlardan bulamazsam elindeki rami çıkartıp bakman lazım. daha detaylı bilgi şu başlıkta var, hem nelere bakman gerektiği, hem de mevcut programlar falan filan. http://forum.paticik.com/read.php?6,3176546,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ama elimde ram yok ki. yani bilg.teki 3 hanemiz tamamen boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Anakartın tam marka ve modelini de yazabilir misin o zaman, o da yazar üstünde biyerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 anakartının modelini bilmiyorsan cpu-z denen programı yukle, kucuk bisey zaten hemen ogrenirsin. bir de 3 slotum bos dedigine gore 1 slotta ramin var. o ramin de kac gb ve hangi model oldugunu bilmemiz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar