Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 İsveçli rock grubu. tarzı tam olarak söyleyemiyorum. black sabbath gibin diyeyim çünkü eski black sabbath şarkılarına benzer şarkıları çok. aralarda blues da geliyor kulağa. 1 senedir dinliyorum hastasıyım diyebilirim. herkese öneririm. dinleyen var mıdır ? MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Ahan, dinlemedim, lakin atlamayi dusunuyorum, stoner oldugunu ogrenince direk atlayasim geldi. Benzer turevlerde Kyuss var olayin onculerinden, QOSTA'dan Josh Homme'in eski grubu, tavsiye edilir gayet. Onun disinda adamakilli didikledigim pek yok, hatta Gris'i summonlayayim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tavsiye şarkı da vereyim. sorrow evoker i see a man schyssta rögnee mr haze gerçi daha çok var. son albümü de dinlemiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar