Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war of souls?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
war of souls, nedir? dragonlance'e tanrılar geri geliyormuş. olaylar nasıl gelişiyor? bilen varsa genel olarak anlatabilir mi?[hline]Her şey düşündüğün gibidir...

[Bu mesaj Androner tarafından 17 Mart 2003 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
genel olarak bahset, detaylara girme. mesela war of the lance'in sonunda tanrılar dünya ile tekrar ilgilenmeye başlıyorlar ve paladine'ın ordualrı kazanıyor gibi.
ya da chaos war'ın sonunda chaos god tanrıları alıp götürüyor gibi...[hline]Her şey düşündüğün gibidir...
Mesaj tarihi:
walla sadece ilk kitabı okudum. ama tanrılar ya da başka bişeyler ansolona geri dönüyo gibi bi fikre ulaşamadım.

bu durumda "evet şunlar şunlar geri dönüyo bunlar bunlar gidiyo" gibi bişey direk spoilera girer.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
said:
Androner, 17 Mart 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
genel olarak bahset, detaylara girme. mesela war of the lance'in sonunda tanrılar dünya ile tekrar ilgilenmeye başlıyorlar ve paladine'ın ordualrı kazanıyor gibi.
ya da chaos war'ın sonunda chaos god tanrıları alıp götürüyor gibi...[hline]Her şey düşündüğün gibidir...

senin dedigin gibi anlatirsam ilk 2 kitabin butun zewki gider soyliim ha diosanki ben kasiniorum ozelden yollarim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Mesaj tarihi:
war of souls sanırsam yazın ya da son baharda çıkacak. ankira forumlarında okumuştum arka bahçe ve ankira anlaşmışlarmıymış neymiş çıkaracaklarmış. Age of mortals ankira war of souls arka bahçeden çıkacakmış galiba.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben bi özet yapıyım.

İlk kitapta bir kız çıkıyo. Tek tanrıdan bahsediyo. Onun adına mucizeler yapıyo filan.
Kitap bu şekilde başlıyo.

Aslında bu kitaptan önce kitabın geçtiği çağı anlatan başka kitaplar çevrilmeli. Çünkü war of souls gerçekten çok ileri ve o kitap daha önceden chaos war sonrasında olan olayların da bir kısmını değiştiriyor. Bu nedenle önde age of mortals anlatılmalı...
Mesaj tarihi:
Hikake olarak, evet ana serinin devamı ama tarih olarak arada anlatılmayan 40 yıl var. Ve bu süre içinde çok büyük şeyler oluyo.
Anlatmama gerek yok herhalde...

War of the souls bu olayların üstüne baya bişi daha ekliyo...
İlk olarak dehe önce olanları bilmek tarihi takip açısından dha faydalı olur bence...
  • Yeni Oluştur...