Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe sözlü rock/metal {217}

Peynir

Öne çıkan mesajlar

İlk önce sen ne dinlediğine karar ver Athena o albumunde

testament: hani şu colifornia da kurulan grup
Steve Souza (Vokal)
Steve Smythe (Gitar)
Glen Alvelais (Gitar)
James Murphy (Gitar)
Derek Ramirez (Bas)

uyelere sahip olan grup sanırım ;) neyse bu adamlar trash metal yaparlar ama babası değildir.

Diğer taraftan gercekten senin anlamamak için diretdiğini düşünüyorum.O albumde olmadı trash metal, beceremediler o yuzden hardcore cıkıyor tıpkı metallıcanın st anger albumunde olduğu gibi olmadı yapamadılar hardcore oldu nereye zorlarsan zorla

2.Hayatımda cok fazla trash metal grubuna yer yok, babalarını dinliyorum yeni yetmelerle işim olmaz ;)ilk önce Amerikadan Metallıca yollım sonra alman bir tane trash metal grup verim istersen dinle ''Destruction'' özelliklede ilk albumu olan "Sentence Of Death" (1984)albumunu dinle , bir tanede brezilyadan Sepultura yollım sana ;)
beğenmezsen söğle baska gruplarda yazım sana

3. sana grup tavsıye etmemi istersen çok iyi dark power/prog metal grubu olan evergrey tavsıye ederim ben baya önce taniştim sende tanımadıysan seversin ;)

4.Evanescence dene fuzulı grup sanırım ne yazıkkı burda kesişiyor yollarımız bende istemezdim ama ,hatda ''Blender'dan David Browne ayrıntılara inerek "melankolik Enya'nın dokunuşlarıyla gotik Hıristiyan nü-metal" der Evanescence için.
ama bazılarıda bu fuzuli grup için senfonik rock ve gotik rock gibi türlerlerinde girdiğini söğler.

5.Söz senfonıc metalden acılmısken Epicayıda unutmamak gerek sanırım dinle tavsıye ederim eğer dinlemediysen.

sanırım bu kadar acıklama yeter yetmezse söle dahada inerim derinlere ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...