Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 selam ben garbage'daki muhabbetlerin %86'sını anlamayan fransız paticik üyesiyim. beni "hele bir de albüm topiğine girdi mi bir süre sonra eror verip yazıları webdings bilemedin wingdings olarak görmeye başlayan" adam diye de çağırabilirsiniz. acaba bana mı özel yani herkes bu muhabbetleri anlıyor bir tek ben mi anlamıyorum. var mı benim gibi insanlar? mesela osso evlenmiş. zerre bişey anladıysam arap olayım. ne bileyim. osso kim lan. osman kim lan. noluyor ulan. acaba var mı benim gibi insanlar. tanışmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 selam bende facebookdaki karı resimlerinin altına "choque sheker chıqmıshsıhn" yazan adamım. Hayat bazen boş gelsede devam ediyor. Buradan bende arkadaşlarıma selam ederim. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 uykusuz ya da penguen. hmm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 güzel yakaladın beni. bak bunu anladın. çok da zor değilmiş. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kitana questin nedir abi senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 choq sheqr pyr pashlq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben terlik bulamayıp saatlerdir çoraplarıyla bilgisayar başında oturan adamım. hayır değilim şaka yaptım ve bu yüzden ayaklarım üşüyor. terliklerim yok olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben terlikle oturamam hiç mesela. depinir dururum otururken çıkar onlar bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 terlik giyilir mi abi saçmalamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bende garbage'a mesajları anlamadan cevap verilmesi gerektiğini düşünen adamım Ayrıca alter egom, ömründe evde terlik ve corap giymemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aman kendin bizzat giydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi ne terliği ya? ramazan ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 terlik nedir ya, butun gun eve gitsemde ayaklari ayakkabi+corap mahrumiyetinden kurtarsam diye beklerken, bi de f tipi cezaterligine mi hapsedicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi benim gönlüm polariste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 valla terlik giymeye zorla alıştırdım ben de kendimi. mutfak çok pis, su içmeye gittiğimde ayaklarım vıcık vıcık oluyor çoğu zaman, banyoda yerler hep ıslak, köpek de bazen işiyor oraya buraya sevindiğinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bayramdan snr giy terliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Black-ice said: ben terlikle oturamam hiç mesela. depinir dururum otururken çıkar onlar bi şekilde. ben de alışana kadar bilgisayar masasının altı terlik kütüphanesi oluyordu. evin bütün terliklerini oraya toplayıp orada unutuyordum. ama alıştım artık çıkmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 terlik giyeceğine evi temizle be adam. evini su bassa şnorkelle mi gezcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ama benim bilgisayar başı oturuşum farklı yaw. ayakları monitörün yanına koyarım genelde. ailede var abimde öyle oturur. çok ilginç. kan gitmez mesela benim ayaklara bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 selam ben de hiç yapacak işi olmayan adam. hiç ama. yani şuan şu postu atıyorsam, yapacak daha iyi hiç bir işim olmadığından. yoksa atmam kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben de şu an tam bahsettiğin pozisyondayım black-ice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o şekilde terlikleri ayakta muhafaza edebiliyorsan tebrik ediyorum hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bacak monitore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bİ DAKKA BEN BAZI MUHABBETLERİ ANLAMAYA BAŞLADIM GALBA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar