Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hues Ve Verdata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hues.Mul Arıyorsan Ve Nebulada Oynuorsan Onun Dosyalarında hues.m2l Vardı Onu Hues.mul Diye Değiştir İsmini (Silencer Yanlış Anlamasın)VerdataDa Drake Bear Faln Nette Öle Bir Verdata BUlsan bile Scp Si DeğişiK OLur o Yüzden Kendin Patchle Verdatana ..

Burdan Yardım Alabilirsin[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Mesaj tarihi:
said:
Creane, 24 Nisan 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
Beyler Dragon Script i çektim hues ve verdata lazımmış Diğer renklerde yok Bana çekebileceğim site adı önerebilirmisiniz...

Hues mul e ihtiyacın yoksa sadece Verdata.mul e ihtiyacın var www.alternate-pk.com adresindeki verdata dan yararlanabilirsin...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Amentes Old Developer

Indinolla New Developer

MSN
Mesaj tarihi:
ben bu verdata olaylarından pek çakmam arkadaşlar.bizim sunucuda bu işler cerberusun o gelince anlatır kısaca ne yapılacağını heralde ama o gelene kadarda kesin bilen birileri yazar.oda bi 3.yüzyıl daha gelmez zaten :P[signature][hline]Buff
Arqas Hedere Hödörösü
Mesaj tarihi:
said:
Creane, 24 Nisan 2004 14:22 tarihinde demiş ki:
Dediğiniz iyi hoş da bana site adresi lazım.Bide Hardgamer ın eklenti paketini nasıl yüklücem tarif edin.Ben daha yeniyim :P

Bak şimdi www.alternate-pk.com a giriyosun solda download var tıklıyosun sonra 57 mb lik verdatayı çekiyosun o çektigin verdatay ultima online klasörüne atıp eski verdata ile degiştiriyosun.. Sonra bi Inside uo programı buluyosun programı açıp yeni eklenen hayvanların ID SİNE bakıp ona göre scp yazıyorsun ok mi?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Amentes Old Developer

Indinolla New Developer

MSN
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 24 Nisan 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ravena iyi gusel hos ama verdıgınm burdan yararlanabılırsın dedıgın yerdekı butun url ler olmus :D

Nası Olmus(Ölmüş)?
Bende Acılıyor Site Sizde Acılmıyorsa Sizde Bir Sorun Vardır
O Linkte Verdataya Patch Cok Güzel Anlatılıyor..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 25 Nisan 2004 11:27 tarihinde demiş ki:
said:
Fransua, 24 Nisan 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ravena iyi gusel hos ama verdıgınm burdan yararlanabılırsın dedıgın yerdekı butun url ler olmus :D

Nası Olmus(Ölmüş)?
Bende Acılıyor Site Sizde Acılmıyorsa Sizde Bir Sorun Vardır
O Linkte Verdataya Patch Cok Güzel Anlatılıyor..

Sana bi verdata spiarişi vericektim verdata ustası arkadasım :)[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN
  • Yeni Oluştur...