Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hues Ve Verdata

Creane

Öne çıkan mesajlar

Hues.Mul Arıyorsan Ve Nebulada Oynuorsan Onun Dosyalarında hues.m2l Vardı Onu Hues.mul Diye Değiştir İsmini (Silencer Yanlış Anlamasın)VerdataDa Drake Bear Faln Nette Öle Bir Verdata BUlsan bile Scp Si DeğişiK OLur o Yüzden Kendin Patchle Verdatana ..

Burdan Yardım Alabilirsin[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creane, 24 Nisan 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
Beyler Dragon Script i çektim hues ve verdata lazımmış Diğer renklerde yok Bana çekebileceğim site adı önerebilirmisiniz...

Hues mul e ihtiyacın yoksa sadece Verdata.mul e ihtiyacın var www.alternate-pk.com adresindeki verdata dan yararlanabilirsin...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Amentes Old Developer

Indinolla New Developer

MSN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creane, 24 Nisan 2004 14:22 tarihinde demiş ki:
Dediğiniz iyi hoş da bana site adresi lazım.Bide Hardgamer ın eklenti paketini nasıl yüklücem tarif edin.Ben daha yeniyim :P

Bak şimdi www.alternate-pk.com a giriyosun solda download var tıklıyosun sonra 57 mb lik verdatayı çekiyosun o çektigin verdatay ultima online klasörüne atıp eski verdata ile degiştiriyosun.. Sonra bi Inside uo programı buluyosun programı açıp yeni eklenen hayvanların ID SİNE bakıp ona göre scp yazıyorsun ok mi?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Amentes Old Developer

Indinolla New Developer

MSN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 24 Nisan 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ravena iyi gusel hos ama verdıgınm burdan yararlanabılırsın dedıgın yerdekı butun url ler olmus :D

Nası Olmus(Ölmüş)?
Bende Acılıyor Site Sizde Acılmıyorsa Sizde Bir Sorun Vardır
O Linkte Verdataya Patch Cok Güzel Anlatılıyor..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 25 Nisan 2004 11:27 tarihinde demiş ki:
said:
Fransua, 24 Nisan 2004 13:47 tarihinde demiş ki:
ravena iyi gusel hos ama verdıgınm burdan yararlanabılırsın dedıgın yerdekı butun url ler olmus :D

Nası Olmus(Ölmüş)?
Bende Acılıyor Site Sizde Acılmıyorsa Sizde Bir Sorun Vardır
O Linkte Verdataya Patch Cok Güzel Anlatılıyor..

Sana bi verdata spiarişi vericektim verdata ustası arkadasım :)[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...

Indinolla Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...