Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 @Shadowsong Bu fikirlerinizi umuyorum ki Kütleçekimi teorisi, Görelilik teorisi gibi fiziğin temel teorilerine de uygulayarak, bunlar sadece bir görüş canım, bilim zannediyor insanlar diyorsunuzdur. edit: Ha bu arada halen Big Bang teorisine inanmayan insanların kim olduğunu ve buna inanmamalarının sebebini söylemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Darwin görüşleri herhangi bir tutarsızlık içermediğinden dolayı kabul ediliyor hatta lise kitaplarında bile artık bir kanun gibi anlatılır. said: Oktar’ın 20. yüzyıldaki tüm felaketlerin (Faşizm, Komünizm, Terörizm, 11 Eylül Saldırıları) sorumlusunun Darwin olduğunu söylediğini yazan KjegaardZaten bu yazıdan kaynağı ne kadar ciddiye alacağımızı anlayabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 o yazı benim kaynakta buldugum en doğru söz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Komünizm sosyalizmin bir sonraki aşaması hatta son aşama Marx'a göre.Herkesin eşit olduğu ütopik bir düzen.Terörizm ve 11 Eylül saldırılarıyla ne ilgisi var aynı kefeye koymuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Apis said: Bu Adnan denen herif kimdir yahu? Nereden çıktı bu, kim destekliyor bu adamı bilen var mı? Gülen mi başkaları mı? Allahın sevdiği kulu, Allah tarafından destekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 said: Darwinci evrim dediğiniz şey nedir? Darwinci evrim şüphesiz yok ki akla en uygun evrim modelidir. Diğerlerinin hepsi birer popüler olma çabasından ibarettir yok quantum jump mutationlarmış falan fizik bilmeyen biyologların uydurmasıdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 fede said: neden dünyanın en gereksiz, en çatlak adamları bizden çıkıyor, onu çok merak ediyorum ben çok yönlü bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar