Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dell Inspiron6400 dizustu bilgisayarıma ram ekletmek istiyorum, ram frekansını nasıl ogrenebilirim? Maksimum ne kadar ram desteklediğini nasıl ogrenebilirim? Bilgisayarımın tam modelini de bulamıyorum bir kaç senelik bir bilgisayar. Core2Duo 1.83, 1gb ram, tumleşik ekran kartı, Xp yuklu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 max ram desteği kendi sitesine yazar ram slotu boş slot filan diye en azından yazması lazım diye düşünüyorum, özelliklerini incelersen bulabilirsin umarım. Everest programı ile şu anki raminin özelliklerini öğrenebilirsin. Şu anki ramin ile aynı hızda yeni ram alacaksın slot boş var ise. Farklı hızda alırsan yeterli performans alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Saol everesti yukleyim bari, modelini dolayısıyla ozelliklerini bulamıyorum offical sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dellin sitesinde bak önce orada yazmıyorsa şöyle yap everestten anakartının modelini bul raminin 2x512 değil de 1x1gb olduğundan emin ol, everestte 2. slot var ya da yok yazıyor olabilir tam hatırlamıyorum ama daha sonra anakartı internette araştır slotlarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 inspironlarin hepsinde 2 tane slot var. 1gb rami varsa %95 2x512mb ramdir dual channel calismasi icin. 1gb daha alayimda 2 olsun gibi bi mantik islemez maalesef. 2x1 almak gerekiyor. fsb si muhtemelen max 667dir. 2x1 667 alirsan eski ramleri cikartacagin icin problem kalmaz. Servisine telefon acip durumun onayini alabilirsin. edit: diger soruyu unutmusum; muhtemelen 8gb max ram destekler. 4gb lik sodimm ram i bulamayacagin icin veya ztn bulsanda o fiyata bilgisayarini degistirebilecegin icin pratikde 4gb max diyebiliriz rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu adamı niye buraya mod yapmıyolar ki yahu dfgdfgddgdfgd :) Cidden ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Evet altını açtım baktım 2x512 imiş. 2x1gb alıcam teşekkürler yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 nerden alacaksın ve ne kadar mal olacak? bende de inspiron var ve bende ramini artırmayı düşünüyorumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Gold Bilgisayar 63YTL ye mal olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sadece ram mi yoksa montaj da dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Montaj çok basit rica edersen orda biri yapar zaten. Bilgisayarın altında windows cd keyin basılı olduğu kapağın altında ramler. Kapağın vidalarını açıp kaldırcan, ramler gorunecek. Yanlarda klipsler var onlara basıcan ramler kalkıcak yenilerini takıcaksın. İyi oturduklarından emin ol yoksa bilgisayar açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar