Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bugun bir arkadaşim mail atti ve amaç 1 milyon imza toplamak diyordu Bazı kişilerin çıkarları için Ormanlarımızın yakılıp,yıkılıp yok olmasına izin vermeyelim. http://www.tema.org.tr/2B/index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 acar noldu acar mahkeme kararı bozdu sizin imzalarımı sallıycak. not:bende tema üyesiyim ve tema çok iyi işler çıkartıyor bunuda hepsinde olduğu gibi destekliyorum ama bu ülkede idealizm yürümez onuda söylemeye çalışıyorum.birilerine peşkeş çekildiyse orası zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu e-posta adresi ile kayıt yapılmıştır diyor. e yapmadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bende 2b arazisinde oturuyorum ama oturdugum semtte bi tane ağac yok.. son 35-40 yıldır böyle... ve tapu alamıyoruz 2b oldugu için.. tapu verilse hem bulundugum semt kırsallıktan ve varoşluktan kurtulacak hemde hizmet daha iyi gelecek.. belirli bölgelerde 2b unsurunu kaldırsınlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar