Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fatih altaylının bugünki yazısı normalde çok sevdiğim bir adam değildir, ama gazete çıkarıcak diye adam son birkaç haftadır gerçekten güzel yazıyor. http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=8818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yazdıkları doğru da hepsi bir dönek, hürriyet'te yazarken sabah'a saldıran fatih altaylı iyi para alınca sabah'a geçmişti vs vs. hangisi düzgün ki bu adamların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Fatih Altaylı dönem neyi gösterirse ona dönen bir adam. Dün akşam Habertürk'te konuşmasını seyrettim bir bölüm, kendini yırtarcasına AKP eleştirisi yaptı. 2 hafta önce Doğan'a giydiriyordu. Zamanında Doğan'ın en büyük destekçilrinden biriydi şimdi farkettim ki o zamanlar böyleymiş falan diyor. Siyasette değişimin başladığı döneklerin yerinden belli olur, bak fatihe bak nazlıya. Yavaş yavaş kokuları aldılar, dönmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fatih altaylı dediğin insan cem uzan'a "asker, herkes arkanda ,yürü hükümete karşı kim tutar deyip cem uzan'a gaz veren ve onun çöküşünün hemen ertesi günü doğan medyaya geçen adam değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Medyada dayanışmanın d'si yok. Aylarca Tayyip'e atıp tutan Altaylı, Tayyip Doğan'a yüklenince bir anda onun silah arkadaşı oluverdi. (Dün baktım Habertürk'te yine Tayyip'e sallıyordu, o ayrı mesele.) Sabah gazetesinin Ciner'in elinden alınıp Çalık'a verilmesi tarihin en efsane hukuksuzluklarından birisidir, ama hiçbir yerde okuyamazsınız bunu. Sadece Altaylı arada bi çıkar, böyle yazar, yerine oturur. Ha tabi bu yazının böyle olmasının en büyük sebebi Habertürkçülerin gazete çıkarıyor oluşları. Yoksa saflar başka başka tutulurdu, eminim. Umarım, bunların gazetesi de özgür medyaya dahil olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu yeni gazetenin kadrosunda kimler olcak başka bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 altaylının yazıları tayyibi daha çok eleştiriyor doğrudur, ama doğana da giydiriyor bir o kadar. adamın kendisi iyi gazetecidir filan demiyorum. ama adam iki tarafa da laf sokmanın iyi satacağını düşünerek gazete çıkarırsa medya için iyi olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar