Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ÖNEMLİ Bu başlığa lütfen yorum yazmayın. Arada bir UPlayın sürekli yukarda kalsın ama sticky olmasın. Herkes sticklere dikkat etmiyor olabilir o yüzden aktif konuların içinde link olsun ilerde görmedim bilmiyordum olmasın. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dikkat çeksin :) up :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 10 tane yıldız yeterince dikkat çekici bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Joscelin said: Konuyu açmışsın zaten abi, bir konu daha açıp oraya link vermek nedir ehuehe demekki hala birilerin dikkatını çekmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 "Hala" derken? 10 dakika oldu konu açılalı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abso post kasıyo :p ii olmuş aptal salak "küfürse küfür al bak" filan... yani yazanları suçlamıyorum çünkü seviye baya düşmüştü insanlar da alıştı tabiy. bana sorarsanız paticik.com da üst ortadaki yazıyı daha bi yaldızlayın ki ordan okusun herkes, sonra "niye banlandım" olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Joscelin said: "Hala" derken? 10 dakika oldu konu açılalı daha. geleceği görüyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 paticikte konuyu sıcak tutma taktikleri adlı kitabım tüm DNR'larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Emaleth said: paticikte konuyu sıcak tutma taktikleri adlı kitabım tüm DNR'larda. ema apla bize tüto yaz. mozaik pasta tütosu yazsana gözüm doysun bari. bide nası sıcak tuttun konuyu anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ellerinize sağlık. Güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 101: başlığı Beni Okuma yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar