eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 pc deki itunes a star wars oyununu indirdim... oyunu itunes da görebiliyorum ama itoucha nası atcam bilmiom.... yardım edebilirseniz... bu oyun gibi indirdiim bir çok şeyi itoucha yüklemede sorunum var... acil yardım... edit: başlığı değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 up... acil lazım... bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 http://forum.paticik.com/search.php?31,search=acil,author=eregorn2,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BODY,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ipod touch aytac diyip durmayin suna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 @aquila Tam bunu demeye girmiştim sucuk mu abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 arcane said: http://forum.paticik.com/search.php?31,search=acil,author=eregorn2,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BODY,sphinx_match_threads=0 ahah adam sabırsız =)... soruna gelirsek, itunes'da application kısmında synchronize seciliyse otomatik olarak yapması lazım... ayrıca itunes store'dan v2.x update'ini satın aldın mı ? o update olmazsa 3rd party app. destegi de olmuyor ipod touch'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aldım o update i... şimdi bedava ne varsa indiriom... saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yahu ben de 2.1 jailbreak yapılmış ipod touch var. ama oyunları yüklediğimde this application can not be opened hatası veriyor nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 2.x update satın almadan 2.x yükleyebilir miyim ipoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 jailbreak die bişi var... ben heç yaptırmadım... hack gibi bişi olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fastreloader said: 2.x update satın almadan 2.x yükleyebilir miyim ipoda evet yükleyebiliyorsun. ben 1.1.5 ten direk 2.1 e geçtim mesela. internetten biraz araştırırsan 2.1 firmware ini bulup kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 2.0 buldum. aradım mamafih 2.1 bulamadım. bi tane bulup indirmiştim. o da ipod 2G içinmiş bi işe yaramadı haliyle. yardım lütfen tamam buldum hay 227 mb kaçıncı indirişim bugün itunes da indirmiyor kalıyor yarıda. sabır sabır sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Jailbreak icin sorulariniz veya yardima ihtiyac duyarsaniz ozel msj atin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar