Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout MMO (Project V13)

Masticore

Öne çıkan mesajlar

interplay Forumun'da biri şöyle bir mesaj atmiş

said:
Re: Project V13
by Cimex on Wed Sep 24, 2008 7:08 pm

MMOs are not my cup of tea but with Chris, Jason and others on this it's bound to be interesting

Gerçekten fallout'u kim yapti etti hiç bilmiyorum ama ayni ekip yaparsa bu oyunuda güzel bir oyun olacağina eminim. Ya o eski atmosferi bize yaşatabilseler bile ne ala... Bunuda en iyi oyunu yaratanlar becerecektir gerisi yalan olur
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi olarak açıklanmadığı için topik açmamıştım ama madem açılmış burdan devam edelim heh.

Orjinal fallout ekibinden en az iki kişi projede çalışıyor, bunlar Jason Anderson ve Chris Taylor. Ki ikisi de baya önemli adamlardı ilk falloutun yapımında.

V13 FAQ

edit : Dungeon Siege ekibinden kimse yok projede. Bu Chris Taylor, falloutun sistemi SPECIAL ı yaratan Chris Taylor, dungeon siege ekibindeki adamla aralarında isim benzerliği var sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

interplay ruhunu seytana satmis diyebilirmiyiz :)
karsiliginda fallout IP(intellectual property) sini kiralamışlar :)
oyunu cıkarıcak para olmazsa butun haklarını kaybedicekmiş fallout icin, oyunu yapmaya, su andan itibaren yarım sene icinde baslamazsa butun haklarını kaybediekmis, oyunu basladiktan 4 sene sonra bitirmemis olursa butun haklarini kaybedicekmis

kaybetmezse butun subsc ucretlerini ve kutu satıs bedellerinin %12ini beth e vericeklermiş
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:
interplay ruhunu seytana satmis diyebilirmiyiz :)
karsiliginda fallout IP(intellectual property) sini kiralamışlar :)
oyunu cıkarıcak para olmazsa butun haklarını kaybedicekmiş fallout icin, oyunu yapmaya, su andan itibaren yarım sene icinde baslamazsa butun haklarını kaybediekmis, oyunu basladiktan 4 sene sonra bitirmemis olursa butun haklarini kaybedicekmis

kaybetmezse butun subsc ucretlerini ve kutu satıs bedellerinin %12ini beth e vericeklermiş

bu nasil bir anlaşma ya kiralama fln diyorsun. Diyelim yaptı fallout mmo peki oyunun exp veya devamini yapamiycakmi ? Bioware'i mi geçiçek sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ne zamandır bakıyorum ama hiçbir gelişme yok sanki yalan olucakmış gibi gelmeye başladı bana. Yani adamlar şunu diyorlar sanki ''Keşke mmo hakkınıda Bethesda'ya verseydikte bu işten daha fazla para alsaydık şimdi oyunu yapmazsak bedava'ya elimizden alıcaklar nerden girdik mmo işine'' gibi birşeyler sezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...