Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Daha önce konuştuk tartiştik ama kesin birşey yoktu. İnterplay'in yeni office'ini açmasıyla Fallout Project v13 resmen duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değilmiş. http://www.interplay.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bi tek benim MMOm çıkmıcak herhalde bu ne ya.. Neise bekliyoruz haberleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oha earthworm jim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bir tek şeyi merak ediyorum fallout 1,2 yi yapan ekipten elemanlar varmi bu mmo'nun yapımında. fallout3'ün sonu gibi olmasını istemiyorum bu oyununda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 falloutu yapanlar diyo sitede ama ne kadar dogru, veya ne kadari orda bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 interplay Forumun'da biri şöyle bir mesaj atmiş said: Re: Project V13 by Cimex on Wed Sep 24, 2008 7:08 pm MMOs are not my cup of tea but with Chris, Jason and others on this it's bound to be interesting Gerçekten fallout'u kim yapti etti hiç bilmiyorum ama ayni ekip yaparsa bu oyunuda güzel bir oyun olacağina eminim. Ya o eski atmosferi bize yaşatabilseler bile ne ala... Bunuda en iyi oyunu yaratanlar becerecektir gerisi yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dungeon Siege Supreme Commander yapan ekip yapcakmis bence firma dogru bi karar vermis mmo ya ayak atmakla sfi-ci olarak iyi olabilir diyerlere oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Resmi olarak açıklanmadığı için topik açmamıştım ama madem açılmış burdan devam edelim heh. Orjinal fallout ekibinden en az iki kişi projede çalışıyor, bunlar Jason Anderson ve Chris Taylor. Ki ikisi de baya önemli adamlardı ilk falloutun yapımında. V13 FAQ edit : Dungeon Siege ekibinden kimse yok projede. Bu Chris Taylor, falloutun sistemi SPECIAL ı yaratan Chris Taylor, dungeon siege ekibindeki adamla aralarında isim benzerliği var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 edit yerine alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 aquila said: oha earthworm jim!!! +1 3 boyut diye içine sıçmasınlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 guzel haber beklenilcek mmolardan biri daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fallout ekibinden adamlar falan katıldı ekibe, tamam da, ben interplay'in sitesinde hep "project v13, yeni mmo" falan diye goruyorum, ben gormemis de olabilirim tabii... bunun fallout mmo olacagı kesin olarak acıklandı mı yoksa bir tahmin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bunun mmo'dan başka birşey olma ihtimali yok çünkü interplay'in elinde birtek fallout'un mmo'sunu yapma hakkı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 eheh yok mmo olacagını gordum de, fallout'un mmo'su olacagı kesin mi onu sordum =)... project v13, fallout degil de baska bir mmo olabilir mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kfg said: eheh yok mmo olacagını gordum de, fallout'un mmo'su olacagı kesin mi onu sordum =)... project v13, fallout degil de baska bir mmo olabilir mi yani ? Vault 13 işte direkt fallout mmorpg'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi bana da bariz fallout mmosu gibi geliyor da, interplay'den bi official acıklama var mı bu oyun fallout evreninde gecen bir mmo olacak diye, onu soruyorum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Teoride başka bi oyun olabilir evet, ama %99 fallout mmosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 interplay ruhunu seytana satmis diyebilirmiyiz :) karsiliginda fallout IP(intellectual property) sini kiralamışlar :) oyunu cıkarıcak para olmazsa butun haklarını kaybedicekmiş fallout icin, oyunu yapmaya, su andan itibaren yarım sene icinde baslamazsa butun haklarını kaybediekmis, oyunu basladiktan 4 sene sonra bitirmemis olursa butun haklarini kaybedicekmis kaybetmezse butun subsc ucretlerini ve kutu satıs bedellerinin %12ini beth e vericeklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 en fazla 4.5 sene için de mmo fallout oynayacağız yani. tabi adamların elinde patlayıp bu sürenin bethin elinde 10 seneye çıkma ihtimalide var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 deliler gibi istediğim beklediğim 3 tane mmo vardı. fallout onlardan biri. kendi hayatımı bırakıp oynarım 'diğer beklediklerim world of starcraft ve aoe:online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sintisyzer said: interplay ruhunu seytana satmis diyebilirmiyiz :) karsiliginda fallout IP(intellectual property) sini kiralamışlar :) oyunu cıkarıcak para olmazsa butun haklarını kaybedicekmiş fallout icin, oyunu yapmaya, su andan itibaren yarım sene icinde baslamazsa butun haklarını kaybediekmis, oyunu basladiktan 4 sene sonra bitirmemis olursa butun haklarini kaybedicekmis kaybetmezse butun subsc ucretlerini ve kutu satıs bedellerinin %12ini beth e vericeklermiş bu nasil bir anlaşma ya kiralama fln diyorsun. Diyelim yaptı fallout mmo peki oyunun exp veya devamini yapamiycakmi ? Bioware'i mi geçiçek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bioware değil bethesda. Oblivion ve Fallout3 ü yapan firma yani. Expansion da mmoya dahil olduğu için hakları yine interplayde kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yanlis yazmisim ya nereden cıktı bioware bende bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ne zamandır bakıyorum ama hiçbir gelişme yok sanki yalan olucakmış gibi gelmeye başladı bana. Yani adamlar şunu diyorlar sanki ''Keşke mmo hakkınıda Bethesda'ya verseydikte bu işten daha fazla para alsaydık şimdi oyunu yapmazsak bedava'ya elimizden alıcaklar nerden girdik mmo işine'' gibi birşeyler sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 fallout evreninde 321312312 tane adam yoktu. mmosu zorlucak biraz limitleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar