Jhengie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 merhb.. bayadır araştırdıktan sonra bu telefonu almaya karar verdim..herkesin ortak fikri çok olumlu gerçi ama bikaç şey kafama takıldı.. polimelodi,renkli resim hizmeti veren şirketlerin çoğunda uyumlu telefonlar arasında t610 yok..bunun nedenini bilen varsa açıklayabilir mi?? bir de bu tür servislerin dışında gprs üzerinden fln t610 için melodi,resim indirelebilecek siteler var mı?? cvplayanlara teşkkr[signature][hline]HeyYa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 wap üzerinden teline resim,melodi indirebilirsin. Benim telefonum t-630 t610 alma.! 630 bir üst modeli kesinlikle onu tavsiye ederim. Anamda 610 war bende 630 kesinlikle benimki daha iyi.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 t630 al[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 walla garantili alıp yaklaşık 180 kağıt fasla verme taraftarı olmadıım için doğubanktan almayı düşünüyorum..en son 1 hafta önce gezdim, t610un fiyatı 360-380 arasında..fkt hiç t630un fiyatını sormadım..bilen var mı doğubankta ne kadardır..bi de baba farkları ne t610'dan??[signature][hline]HeyYa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Şekli güzel.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 walla bence şekil olarak t610 güsel ama tabi it depends olayı.. şekilden başka farkı neyi bu telefnların yaa??[signature][hline]HeyYa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ((: t610 ile t630 un şekilaçısı bence pek fark yok ufak detaylar okadr yani ama t630 al o ayri konu[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 630 garantilide 610 dan 4o milyon daha pahalı, 630 al, değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bence de t630al ama polifonik melodi renkli resim konusunda ben de merak ettim [Bu mesaj weroqsheth tarafından 24 Nisan 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 resim çekme kalitesi çok düşük benm hiç hoşuma gitmiyor. .[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bi motorolalara baksana ben t610 kullanıyorum resimler çok iyi çıkmıyo ayrıca çok çabuk çiziliyo falan eğer çok temiz falan kullanmassan ekranın içine toz kaçıyo böle siyah siyah noktalar oluyo ... yani öle bi de z600 e bak biraz büyük ama eer o sorun deil diyosan uyabilir bu arada iyi yönleri de var tabi bi kere menüler baya bi hızlı nokia ya falan göre sora melodi ajanda oyun fln gibi özellikler de baya bi yeterli yannız hafıza da türdeşlerine göre küçük nokialarda 4 mb var t610 da 2mb ama eer 610 diosan bnce deme 630 daa ii yannız beyaz alma çok çirkin duruyo bnce yine de karar senn kararın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bendede t610 var. yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum. Mutluyum güzel telefon, tabi nokia 6600 la falan yarışmasını bekleme. Tavsiye edebilirim. Şunuda Belirteyim T610 Bilmemne Awards'da 2004'un en iyi cep Telefonu seçildi. arkadaşımda t630 var Çok bir farkı yok sadece onun ekranı LCD değil daha degısık birşeyle yapılmış. Zaten aradaki fiyat farkı 40-50 milyon. Bana kalırsa zaten t610'un şekli daha güzel. Al yani al :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Nedense hiç adı geçmiyor ama kesinlikle şahane bir telefon, Siemens SX1 ı herkeze şiddetle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 t610un şekli süper ve evet alırsan sakın beyaz alma.. arkım beyaz almıştı ben mavi sonra gidip bi de kapak almak zorunda kaldı beyaz çok basit duruo . t630 da güzel. bu telefonun en kötü yanı fotoğraf çekerken bikaç saniye beklemen o kadar.. 6600la kıyaslanabilecek tek yanı da şeklinin güzel olması zaten yani 6600ın şekli kötü bence kocaman zaten:) dierleri tartışılmaz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ne kaldı be abi.. :P[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar