Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sony ericsson t610??

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

merhb..
bayadır araştırdıktan sonra bu telefonu almaya karar verdim..herkesin ortak fikri çok olumlu gerçi ama bikaç şey kafama takıldı..

polimelodi,renkli resim hizmeti veren şirketlerin çoğunda uyumlu telefonlar arasında t610 yok..bunun nedenini bilen varsa açıklayabilir mi?? bir de bu tür servislerin dışında gprs üzerinden fln t610 için melodi,resim indirelebilecek siteler var mı??

cvplayanlara teşkkr[signature][hline]HeyYa!!
Sosyal ağlarda paylaş

wap üzerinden teline resim,melodi indirebilirsin.
Benim telefonum t-630
t610 alma.!
630 bir üst modeli kesinlikle onu tavsiye ederim.
Anamda 610 war bende 630 kesinlikle benimki daha iyi.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Sosyal ağlarda paylaş

walla garantili alıp yaklaşık 180 kağıt fasla verme taraftarı olmadıım için doğubanktan almayı düşünüyorum..en son 1 hafta önce gezdim, t610un fiyatı 360-380 arasında..fkt hiç t630un fiyatını sormadım..bilen var mı doğubankta ne kadardır..bi de baba farkları ne t610'dan??[signature][hline]HeyYa!!
Sosyal ağlarda paylaş

bi motorolalara baksana ben t610 kullanıyorum resimler çok iyi çıkmıyo ayrıca çok çabuk çiziliyo falan eğer çok temiz falan kullanmassan ekranın içine toz kaçıyo böle siyah siyah noktalar oluyo ... yani öle bi de z600 e bak biraz büyük ama eer o sorun deil diyosan uyabilir
bu arada iyi yönleri de var tabi bi kere menüler baya bi hızlı nokia ya falan göre sora melodi ajanda oyun fln gibi özellikler de baya bi yeterli yannız hafıza da türdeşlerine göre küçük nokialarda 4 mb var t610 da 2mb ama eer 610 diosan bnce deme 630 daa ii yannız beyaz alma çok çirkin duruyo bnce yine de karar senn kararın tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede t610 var. yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum.
Mutluyum güzel telefon, tabi nokia 6600 la falan yarışmasını bekleme.

Tavsiye edebilirim. Şunuda Belirteyim T610 Bilmemne Awards'da 2004'un en iyi cep Telefonu seçildi.

arkadaşımda t630 var Çok bir farkı yok sadece onun ekranı LCD değil daha degısık birşeyle yapılmış. Zaten aradaki fiyat farkı 40-50 milyon. Bana kalırsa zaten t610'un şekli daha güzel. Al yani al :-)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

t610un şekli süper ve evet alırsan sakın beyaz alma.. arkım beyaz almıştı ben mavi sonra gidip bi de kapak almak zorunda kaldı beyaz çok basit duruo . t630 da güzel. bu telefonun en kötü yanı fotoğraf çekerken bikaç saniye beklemen o kadar..
6600la kıyaslanabilecek tek yanı da şeklinin güzel olması zaten yani 6600ın şekli kötü bence kocaman zaten:) dierleri tartışılmaz ama..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...