healforfree Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Satılık prepaid gamecard 2 aylık pazarlıksız 40 ytl. Posta ücreti alıcıya aittir. not: garanti bankasından internet üzerinden eft yaparsanız ücret 1 ytl oluyor. ulaşım adresi: [email protected] sorularınız için özel msj atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ticaretemi başladın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya arkadaşla maddi durumumuz baya bozuldu da bu işe girdik. game card yanında Karazhan ve Dentarg serverında gold satıorz 1k=20 birim fiyattan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Sormadan edemicem, nasıl bu kadar ucuz ? Belli mağazalarda satış fiyatı 59 küsür YTL, çeşitli sitelerdeki fiyatı 51 YTL civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 game cardları yurtdısındaki bi tanıdıgım vasıtasıyla alıyorum. ucuz olma sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 evet bende sordum 1 ay sonra almayı düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 karazhan serverında sattıgım gold 10 k = 150 lira olmustur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 karazhandaki gold devam elimde fazla yok ama bi müşteri çıksada kasıp satsam diorm X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nerde oturuosun game card alsam nerden yollican yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet bende mortisin sorduğu soruyu soracaktım nerde oturuyosun? mesela istanbulda falan oturuyodsan elden teslim de olabilir mi falan dicektim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Game card satışını arkadaşım gerçekleştirmekte. Kendisinin ulaşım adresi [email protected] Fakat dolardaki artışa paralel olarak gamecard fiyatları 45 liraya çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 arkadaş istanbulda oturuyordu sanırım. haa yok pardon. bursada oturuyor o abimahmut@hot... ben konuştumda çok mantıklı duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya bakın size su sekilde anlatıyım su ana kadar 20 tane gamecard sattı bnde dahil aldım. hiç bi problem cıkmadıgına garanti verebilirim. yani hertürlü kredi kartı kullanmaktan daha ucuz ve mantıklı. peki gold isteyen yok mu karazhan serverında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 healforfree said: ya bakın size su sekilde anlatıyım su ana kadar 20 tane gamecard sattı bnde dahil aldım. hiç bi problem cıkmadıgına garanti verebilirim. yani hertürlü kredi kartı kullanmaktan daha ucuz ve mantıklı. peki gold isteyen yok mu karazhan serverında :D karazhan sux kanky sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sorma ya yok karazhanda gold isteyen insan :( sen nabıon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 üniye gidip geliyoz.olm sen bol bol farmla wotlkde dönüş sinyalleri var gold lazım olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bana gamecard lazım var mı elinizde satılık? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar