A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sabah pc'ye kurduğum vista sp1'den sonra beyler ne google chrome ile sitelere girbiliyorum,ne de msn'i açabiliyorum.Msn hata kodu :800072efd diye bişey çıkıyor,onar dediğimde de anahtar bağlantı noktaları hatası diyip bunun nedeni yanlış proxy veya güvenlik duvarı ayarları olabilir diye açıklama yazıyor.Güvenlik duvarı ayarlarına baktım herhangi bir sorun yok,paticik ara butonunda baktım dns ayarları denmiş,ama maalesef o ayarları anlamıyorum.Sorunu bilen ve çözüm sunacak patilere teşekkürü bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 muhtemelen anadolu yakasında oturuyorsun.durumun ayarlarla bir ilgisi yok.Telekomu aradım santrallerde bir sorun varmış.Bir çok siteye giriş yapılamıyor bu tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bap izmirdeyim :) umarım dediğin gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Fethiyede de durum aynı şu anda ne msne bağlanabiliyorum ne hotmaili browserdan kontrol edebiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu sorun bendede vardı bugunden beri. bende sadece bende var diye durmadan arıyodum çözümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kocaeli/no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sorun şu anlık çözüldü,ancak ttelekom her an yeni bir rezillik ile bizi başbaşa bırakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar