Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Litvanya vizesi

numberten

Öne çıkan mesajlar

1 haftalıgına litvanyaya gidecegim yalnız vize için konsoloslugun web sitesine bakarken biraz kafam karıştı aşagıda istedigi belgeyi herkes almak zorunda mı zorunda ise nasıl alırız?

Bu arada açıkögretim okuyorum daha önceden yurt dışına yalnızca 3 kez çine gittim avrupa ülkelerine seyahatim olmadı hiç. Almanya vizesi rahatlıkla alabilirim o vize ile gitme şansım var mı birde :D

said:
tüm kalış süresince geçerli, 30.000 Euro teminatlı uluslararası sağlık sigortasının orijinaliyle beraber kopyası iletilmeli. Kişi orijinal sigortayı Litvanya seyahatı süresince yanında bulundurmalı.

Bir de bu olay var davetiye olmazsa olmaz mı?

said:
4. Gidecek olan şahsın adına ve adresine, Litvanya’nın İçişleri Bakanlığı Göçmen Bürosu tarafından onaylanmış davetiye. Davetiye posta/kargo ile şahsın adresine gelmelidir. Konsolosluk vize tarihlerini davetiyede görülen tarihlere aynen uyarak verecektir. Geç yapılan başvurularda herhangi bir koşulda daha uzun tarihli vize verilemez. Kişiler bunu göz önünde bulundurarak zamanında başvurmalı ya da davetiyedeki bitiş tarihinde Litvanya’dan ayrılmaya hazırlıklı olmalıdır (Büyükelçilik gerektiği takdirde davetiyenin orijinalini isteme hakkına sahiptir).

Bu da web sitesi

http://tr.mfa.lt/trk/Daha_fazla_bilgi_iin_ltfen_buraya_tklayn/239
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...