numberten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 1 haftalıgına litvanyaya gidecegim yalnız vize için konsoloslugun web sitesine bakarken biraz kafam karıştı aşagıda istedigi belgeyi herkes almak zorunda mı zorunda ise nasıl alırız? Bu arada açıkögretim okuyorum daha önceden yurt dışına yalnızca 3 kez çine gittim avrupa ülkelerine seyahatim olmadı hiç. Almanya vizesi rahatlıkla alabilirim o vize ile gitme şansım var mı birde :D said: tüm kalış süresince geçerli, 30.000 Euro teminatlı uluslararası sağlık sigortasının orijinaliyle beraber kopyası iletilmeli. Kişi orijinal sigortayı Litvanya seyahatı süresince yanında bulundurmalı. Bir de bu olay var davetiye olmazsa olmaz mı? said: 4. Gidecek olan şahsın adına ve adresine, Litvanya’nın İçişleri Bakanlığı Göçmen Bürosu tarafından onaylanmış davetiye. Davetiye posta/kargo ile şahsın adresine gelmelidir. Konsolosluk vize tarihlerini davetiyede görülen tarihlere aynen uyarak verecektir. Geç yapılan başvurularda herhangi bir koşulda daha uzun tarihli vize verilemez. Kişiler bunu göz önünde bulundurarak zamanında başvurmalı ya da davetiyedeki bitiş tarihinde Litvanya’dan ayrılmaya hazırlıklı olmalıdır (Büyükelçilik gerektiği takdirde davetiyenin orijinalini isteme hakkına sahiptir). Bu da web sitesi http://tr.mfa.lt/trk/Daha_fazla_bilgi_iin_ltfen_buraya_tklayn/239 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sağlık sigortası 7 euroya yaptırılıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 vay harbiden gidiyosun, helal walla hayırlı yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 davetiye olmassa kalacağın yeri belirtmen lazım hotel falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Saglik sigortasi almakta bisi yok. O baya kolay bi olay. Davetiye ye gelince de bi hotelden voucher alsan onu kabul etmezler mi? bi turistik gezi dersin olur biter gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ben mesela en son hollandaya giderken 1 hafta hostel rezervasyonu yaptırmıştım onu vermiştim başvuruda. vizeyi vermelerinden sonra mail atıp iptal etmiştim rezervasyonu. 20 euya halloldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 o kadara da gerek yok hostels.com da cancellation protection ile 2-3€ ya rezervasyon gösterebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 İşler biraz karıştı ya letonya rigaya uçup ordan kara yolu ile litvanyaya gitcem vize olayı kafamı cok karıstırıyor en iyisi bugün bir konsolosluga gidip danışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Onların hepsi schengen dahilinde olması lazım , nedir kafanı karıştıran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar