Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Networkteki bilgisayarların internet erişimine limit koymak

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

neden limit koyuyorsun ki diye konuya girmek isterim aslında, kardeşim 7/24 film indiriyor, kablonetteyim; ve bir kerede indirip indirmemesinin farkını görmedim, ancak misal edonkey falan gibi bw emici programları kullanınca sorun oluyor, o zaman da bak güzel kardeşim şeklinde anlatıyorum konuyu ... eğer benzer bir durum varsa, sen de öle yap kasma derim, yok başka bişi varsa XP üzerinde bu işi yapabilecek program var mı bilmiyorum kaldı ki sadece iki makina üzerinde oluşu da haksızlık olur. neti alan makina sınırsız olacak ister istemez, diğer makinaya da hepsini değil, yarısını forward edeceksin, server + 2 makina olsa kardeş kardeş paylaşabilirdiniz oysa ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

download yaparken dl limitini sonuna kadar zorlarsan yavaşlama olur tabii.

emule, kazaa gibi programlarda bunun için sınırlama var zaten. dap gibi programlarla ftp'den indirirsen bazen köküne kadar zorluyor sınırı. ama dap ile ne indirebiliyosun ki günümüzde zaten, herşey olmuş p2p.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

keywords : bandwith shaper

Biraz ileri düzey bir kullanım gerektirebilir. NT için de vardır kesin.

Şu anda Ankara'da olduğum için uzun uzun yazamıyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik bişi abicim o peder ne yapıyordu o an ? bandwidth dediğimiz şey XXXX şeklinde düşünürsek X pedere takılsa XXX sende kalacak şekilde kullanılır; peder XXXX in hepsini alamaz yani ...

içeri birini koy ve takıl abi burda de, sonra senin internetin berbat olduğu anda git bak ne yapıyor.

dediğim gibi evet bazı programlar ver bakiim ne varsa şeklinde emiyor misal edonkey, ancak internet explorer, kazaa falan gibi programlar fazla emmiyorlar..

yani emin ol ki, senin internet eğer kötüyse içeride de öledir. ancak yine de sen bilirsin ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok neter, EagleEye haklı. Eğer XP ile veya 2k ile internetini paylaştırıyorsan, dallama BITS yüzünden ben dengeli bandwith i paylaştıracağım diye, saçmalıyor bariz şekilde.

Ben eminim gerçekten de babasının download yaptığı zaman, kendisinin hiçbir şey yapamamasına :)

iptables ile XP deki NAT 'i aynı kefeye koyma. Tüm NAT lar aynı olsaydı, Cisco batmıştı.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...