Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 @deadwoll: %75 ihtimalle şu an şükrediyolardır :D
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fenris said: düz tabanlık, yırtmanda ne kadar etkiliyor? direk yırtmanda etki ediyor :)
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bir gözü kör 1 er, 1 ayağı sakat 1 er ve benzeri yüzlerce er ve erbaş gördüm 57nci topçu birliğinde, acemiler arasında. neden geldiniz, adam yerine koymuyorlarmı diye sorduğumda, bir tanesi KENDİMİ DİĞERLERİNDEN FARKLI GÖRMÜYORUM Kİ demişti, askere gidebilmek için şubedeki komutana yalvarmış resmen. ama recebin oğlu gibi kaçın kaçabiliyorsanız.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Silmarwen said: @deadwoll: %75 ihtimalle şu an şükrediyolardır :D Bilmiyorum geçen sene 50 metreyi 6snde koştum kendi çapımda rekor kırdım düz taban halimle :P Gerçi düz tabanlığın da çeşitleri var, bazı insanlar resmen ayaklarının yanını basıyorlar, bazılarının ayakları koşarken esnemiyor; palet gibi basıyorlar yere vs. ipe ipe gideceğim ben mesela, 8 yıl önceki gibi değil ayaklarım.
Öne çıkan mesajlar