Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Akp Akdeniz İl Gençlik Başkanı bizim sınıfta. Dersin düşmesini beklerken, adam ayağa kalktı 'arkadaşlar bakar mısınız' dedi. Sonra 'ben akp akdeniz bıdı bıdı...' diye devam etti. Bunu susturdular 'adını söyle otur uzatma' diye. Sonra ders çıkışında ben yanına gittim 'bilader az önce ne dedin, duyamadım sesten, anlatırmısın' dedim. Sonra tanıştım kendisiyle el sıkıştık filan, bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 öldürürüm olm seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hepinizin beynini yikiycaaaakk!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 akp sempatizmanı mısın çokakıllıadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 içeri sız ve çökert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 il başkanı mı. adamların genel başkanı 2 haftada bir bizim okulda. hey yavrum hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hemi de gençlikmiş. gençklik ölmüş hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yemeğe çağırdılarsa git. beleş yemek yersin güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bu arada yanlış anlamaya mehal vermiyim. Akp sempatizani filan değilim sdf TGB'liyim elhemdürillah. İçlerine sızıcam, kendilerini topluma kazandırıcam. Voys, hacı tayyipciğime hakaretten forumdan uzaklaştırılmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kermit said: yemeğe çağırdılarsa git. beleş yemek yersin güzel olur. iftar yaparlar ramazan bitmeden kesin kacırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar