Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 E2'de yeni sezon dizilerinin reklamında bir müzik var..Tudor'la başlıyor reklam 3. olarak dirt var reklamda. bu şarkıyı bilen varsa yazsın plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi süper bişey o ya what's the matter rock I need you rock gibi bişey dio heralde şarkı da onu diyosun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 iki sözünü tam bilseniz bulunur aslında bu mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 şarkının adının sinnerman olması lazım biraz araştırdım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 videodaki değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 vidyoyu daha yeni görebildim ^^ o gibi duruoda bu remix fln sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Nina Simone - Sinnerman şarkı. Nina Simone'un Just In Time ve don't let me be misunderstood şarkıları da güzeldir yanıktır pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 teşekkür ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 peki madmen'in reklamında çalan müziği bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 amy winehouse - you know i'm no good. bu olması lazım yanlış hatırlamıyorsam şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dizinin opening ost si değil ya şimdi yeni sezon reklamlarını veriken çalan şarkıdan bahsediyorum babil le alakalı olan. Tam kulak vermemiştimde müziği akılda kalıyor bidaha çıkınca şarkı sözlerinede dikkat edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 melodik şarkıdan bahsediyorsan eger şu kendisi; david carbonara-babylon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 evet buymuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bide şey şu ammy ödül töreni ile ilgili reklamlarda böyle countrymsi bi şarkı çalıyor onun ne olduğunu söyleyebilcek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Let's go out, out tonight... şeklinde nakaratımsı, ben de merak ediyorum o şarkıyı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 up o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hala cvp yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar