nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arkadaslar ttnet in kampanyasından wireless pikatel airmax modem aldım fakat modemin ayarlarını yapamıyorum setup ı sorunlu calısıyor,modemı zarzor kurdum nasıl kurdum ben de bılmıyorum ama modem ayarlarını degıstırebılecegım ornegın port acmak gıbı bı aparat yok yardımcı olursanız sevınırım
kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ayni problem bendede var pikatel modem aldım. nasıl kurdum hala sasiyorum. internete baglamak icin ömrüm gitti nerdeyse. korkudan format atamıyorum anasını satayım.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 guvenlık ayarları dolayısıyla netten hep laglı oynuyorum oyunları
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 verilen cdden yüklesenize yahu. Ben cdden yükledim bir problem olmadı.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evt gayet bilgisayardan anlamayan yaşlı teyzeler için video bile hazırlamışlar
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Neden modemi pc ye yukleme ihtıyacı hissediyosunuz ki bende pikatel air max kullanıyorum kablosuz ama yuklemedim gayet degüzel çalişiyor sorunsuz
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yaklaşık 1.5 sene kullandım pikatel, sonra değiştirdim. Soruna gelirsek, pikatelin 2 tane konsolu var. Biri very basic biri de advanced. Basic'e normal ip'yi yazıp giriyorsun. Ama orda Nat ayarları fln hiç bişi görünmez. Advance'e girmek içinde [http://192.168.1.1/html/index1.html] bunu yaz gir. Farklı bir dünya göreceksin :) (modem ip si böleydi sanırım unuttum :D)
Öne çıkan mesajlar