nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arkadaslar ttnet in kampanyasından wireless pikatel airmax modem aldım fakat modemin ayarlarını yapamıyorum setup ı sorunlu calısıyor,modemı zarzor kurdum nasıl kurdum ben de bılmıyorum ama modem ayarlarını degıstırebılecegım ornegın port acmak gıbı bı aparat yok yardımcı olursanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ayni problem bendede var pikatel modem aldım. nasıl kurdum hala sasiyorum. internete baglamak icin ömrüm gitti nerdeyse. korkudan format atamıyorum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 guvenlık ayarları dolayısıyla netten hep laglı oynuyorum oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 verilen cdden yüklesenize yahu. Ben cdden yükledim bir problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evt gayet bilgisayardan anlamayan yaşlı teyzeler için video bile hazırlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Neden modemi pc ye yukleme ihtıyacı hissediyosunuz ki bende pikatel air max kullanıyorum kablosuz ama yuklemedim gayet degüzel çalişiyor sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 port acmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yaklaşık 1.5 sene kullandım pikatel, sonra değiştirdim. Soruna gelirsek, pikatelin 2 tane konsolu var. Biri very basic biri de advanced. Basic'e normal ip'yi yazıp giriyorsun. Ama orda Nat ayarları fln hiç bişi görünmez. Advance'e girmek içinde [http://192.168.1.1/html/index1.html] bunu yaz gir. Farklı bir dünya göreceksin :) (modem ip si böleydi sanırım unuttum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar